BKMKIK 2024 kicsi

Külföldi üzleti ajánlatok magyarországi vállalkozóknak

Az alábbi üzleti ajánlatokról Tóth Anita, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara külügyi és külkereskedelmi vezetője a 76/501-508-as vagy a 70/702-8401-es telefonszámon ad felvilágosítást.

  • Cseh import-export vállalat, amely a belső terek számára készült innovatív termékek, kültéri termékek és bútorok kereskedelmével foglalkozik, szeretné bővíteni a házak, iskolák, irodák vagy épületgépészeti területek számára készült termékkatalógusát. A cég érdekelt abban, hogy kereskedelmi megállapodás vagy  beszállítói szerződés keretében partneri kapcsolatba lépjen az adott országok gyártóival.

  • Egy 1996-ban alapított szlovén családi vállalkozás egyedi készülékek és gépek tervezésére és gyártására szakosodott az ügyfelek specifikációja szerint. A vállalat olyan üzleti partnert szeretne találni, aki tanácsot adna nekik az egyedi készülékek és gépek tervezésével és gyártásával kapcsolatos munkafolyamatukhoz megfelelő szoftveres megoldásról. A vállalat kereskedelmi megállapodás útján szeretne együttműködni.

  • Egy 1992-ben alapított dinamikus vállalat üzleti partnereket keres az autós kiegészítők köréből kereskedelmi együttműködésekhez.

  • A kohászati ágazatban tevékenykedő, fémtermékek gyártására és forgalmazására is szakosodott horvátországi vállalat forgalmazási szolgáltatási megállapodást és kereskedelmi közvetítői szolgáltatásokat kínál leendő európai és Európán kívüli partnereinek.

  • A vállalat a komplex főzési technológiák szlovákiai gyártója (főzőedények, elektromos sütők, tűzhelyek, főzőzsámolyok/mobil tűzhelyek, vízfürdős melegentartók (chafing), billenő grillserpenyők stb.). A vállalat érdekelt a termékek más piacokon való bevezetésében, ezért tapasztalt forgalmazókat keres forgalmazói megállapodás keretében.

  • A Kahramanmarasban található, 2009-ben alapított török vállalat konyhai eszközökhöz (edények, serpenyők, bográcsok) esztergagépeket gyárt. A gépek automatizáltak, CNC integráltak, és edények, serpenyők, bojlerek esztergálási folyamatára szolgálnak. A vállalat regionális szinten rendelkezik szolgáltatási körrel, és szeretné ezt Európa felé kiterjeszteni, forgalmazókat keres.

 
Az aktuális üzleti ajánlatok teljes kínálata a mellékletben olvasható.

 


Rendezvénynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2