SZJ HUNGARY Kft. bemutatkozó anyag

Figyelmébe ajánljuk önkéntes kamarai tagunk, az SZJ Hungary Nemzetközi Fuvarozási és Szállítmányozási Kft. szolgáltatásajánlóját. A vállalkozás megbízható partnerként évtizedek óta foglalkozik nemzetközi fuvarok szervezésével, lebonyolításával. A jelentős tapasztalattal rendelkező, innovatív cég korszerű járműparkkal rendelkezik, amellyel egyedi igényeket is ki tudnak szolgálni.

Kérjük, tekintse meg bemutatkozó anyagukat, és érdeklődés esetén keressék a vállalkozást közvetlen módon, vagy kamaránkon keresztül!

Titan Containers - Önkiszolgáló raktározás Kecskeméten

Könnyen hozzáférhető és megbízható önkiszolgáló raktározásra van szüksége?

A Titan Containers Kecskeméten található önkiszolgáló raktárbázisa tökéletes megoldás magánszemélyek és kereskedelmi vállalkozások számára, akiknek biztonságos raktározásra van szükségük, miközben bármikor, éjjel-nappal hozzáférhetnek tárolt dolgaikhoz.

Üzleti partnerkeresés - víz elfolyás figyelő szerkezet

Víz elfolyás figyelő szerkezetet ajánl a vállalkozások és a magánszemélyek figyelmébe a miskolci székhelyű Green Team Kft. A szerkezet beépítése biztonságot nyújt, az esetleges csőtörésből adódó károk csökkentéséhez. Az eszközt a vízóra után kell beszerelni, a jeladó dobozt pedig a lakáson belül.

Vásári árusok, kiállítók jelentkezését várja a Hírös Agóra

A Hírös Agóra ismét várja vásári árusok, kiállítók jelentkezését Kecskemét Főterére a téli vásár időszakára. Ajánlatukat itt olvashatják:

Rohannak a napok és hamarosan beköszönt a tél, ezzel együtt pedig december 1-én kezdetét veszi majd a téli vásári forgatag és fesztivál Kecskemét főterén.

A Hírös Agóra ismét várja olyan vásári árusok, kiállítók jelentkezését, akinek kínálata arculatba illő, ízléses, igényes, finom vagy látványos.

Boutique Hotel Gaia – üzleti ajánlat

Szeret az országon belül érdekes és értéket tükröző exkluzív helyeket felfedezni? Értékeli az igényességet és fogékony a szépre? Szeretne kizökkenni a hétköznapokból?  Hozza rendezvényét a "Hírös városba" vagy szervezzen Kecskemétre több napos incentive utat kollégái részére. Mindegy, hogy mit választ, a megvalósításban számíthat ránk. Kecskemét maga, mint helyszín már az elhelyezkedése szempontjából is optimális választás lehet, de nem csak ezért érdemes az aranyhomokra utazni! A belváros egy igazi ékszerdoboz a megannyi szecessziós épületével. A mi történetünk is valahol itt kapcsolódik be a város történetébe, amikor szállodánkat megálmodta a tulajdonos család. Kecskemét új négycsillagos butik szállodája vagyunk, 2023. február első hetében nyitottuk meg kapuinkat. Hotelünk minden igényt kielégítő, harminc egyedileg megtervezett és kivitelezett nagyúri eleganciát sugárzó exkluzív szobával rendelkezik.

Rendezvénynaptár

December 2023
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2