Békéltető testületi álláspályázati felhívás

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara  a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 21. § (2) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett békéltető testületnél békéltető testületi tag/elnök tisztség betöltésére.

Amennyiben békéltető testületi tagi és elnöki pozícióra is jelentkezik, abban az esetben két pályázat benyújtása szükséges!

A jogviszony időtartama: 4 év határozott idő, 2024. január 1-jétől

Dél-alföldi Innovációs Díj 2023. – pályázzon október 2-ig!

Ha van olyan fejlesztése, találmánya, ami megfelel a régiós innovációs felhívásnak, pályázzon október 2-ig!

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságának elnöksége, együttműködve a régió három kereskedelmi és iparkamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád vármegyék kereskedelmi és iparkamarái), valamint a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesülettel, 2023. évben, tizennegyedik alkalommal is pályázatot hirdet a Dél-alföldi Régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.

Mellékletek:
Download this file (Del-alfoldi_Innovacios_Dij_palyazati_kiiras_2023.pdf)Kiírás

Logisztika

Gazdaságfejlesztési Minisztérium honlapján elérhetővé vált a Logisztikai Park Címpályázat és a hozzá kapcsolódó dokumentáció, (Pályázati útmutató, Pályázati felhívás és Adatlap) amelyben a logisztikai parkok intermodális logisztikai park, regionális logisztikai park vagy helyi logisztikai park minősítést szerezhetnek.

Az „Uniós Termékbiztonsági Díj” elnevezésű versenypályázat olyan innovatív üzleti kezdeményezések és kutatások létrejöttét ösztönzi és jutalmazza, amelyek érdemi változást hoznak a fogyasztók életébe. Ha kutatóként vagy vállalkozóként Ön is fontosnak tartja a fogyasztók biztonságát, itt a lehetőség, hogy reflektorfénybe állítsa termékbiztonságot szolgáló kutatását, illetve kezdeményezését. Pályázhatnak az Európai Gazdasági Térségben bejegyzett cégek olyan kezdeményezéssel, amely túlmutat az uniós jogszabályokban és a kapcsolódó szabványokban meghatározott követelményeken, és amely a tizenévesek biztonságának javítására irányul.

NKFIH

Egyetemi és vállalati együttműködésen alapuló, innovációs fókuszú gazdaságpolitikára van szükség Magyarország versenyképességének javításához – véli Kiss Ádám, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke. Az ambiciózus innovációs célok eléréshez szükséges lépésekről, a hamarosan elstartoló, alaposan megújított 35 milliárd forintos piaci pályázati programról és az innovációs ökoszisztéma szereplői közötti együttműködésről is nyilatkozik az új elnök a hivatal honlapján. Tovább olvasom

Rendezvénynaptár

Szeptember 2023
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2