Területi előválogatók “SZKTV/OSZTV írásbeli verseny” eredményei

Az alábbi LINKEN elérhetők az SZKTV/OSZTV verseny 2023. januárjában lebonyolított írásbeli területi előválogatóinak eredményei. A versenyzők kódszámuk segítségével azonosíthatják magukat.

Tisztelettel kérünk minden versenyzőt, csak az éljen a megtekintés lehetőségével, akinek valóban indokolt. A dolgozatok személyes megtekintését 2023. február 9-én biztosítják a területi kereskedelmi és iparkamarák. Kérjük, ezzel kapcsolatosan keressék a helyi kapcsolattartókat.

Köszönjük részvételeteket!

Tájékoztató a szakmai versenyek válogatójáról

A szakmai versenyek válogatójáról szóló tájékoztatót, melyben szakképesítésenként megtalálhatók a válogatóval kapcsolatos legfontosabb információk, az alábbi linken lehet letölteni: TÁJÉKOZTATÓ

A 2022/2023. tanév SZKTV és OSZTV szakképesítések területi előválogatóinak feladatsorai és azok megoldásai

A 2022/2023. tanév SZKTV és OSZTV szakképesítések területi előválogatóinak feladatsorai és azok megoldásai az alábbi linkekről tölthetők le:

Területi előválogató feladatsorai

Területi előválogató feladatsorainak megoldásai

Elkezdődött az idei Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008 óta rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV). A versenyek országos döntőjére Budapesten, az évente megrendezésre kerülő Szakma Sztár Fesztiválon kerül sor. A rendezvénynek a Hungexpo Vásárközpont ad otthont.

A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák társadalmi elismertségének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítése révén, a „Szakmát a kézbe” szlogen jegyében.

A területi előválogatók lebonyolítását vármegyénként a területi kamarák végzik. A területi előválogatókat válogatók követik. Az országos döntők legjobbjainak látványos versenyét, a bemutatókkal és interaktív tevékenység-szigetekkel színesített Szakma Sztár Fesztiválon minden érdeklődő ingyenes részvétel mellett tekintheti meg, próbálhatja ki.

Üzleti7 Magazin különszám a Szakma Sztár Fesztiválról

Megjelent az Üzleti7 Magazin különszáma, amely az idei, sorban a XV. Szakma Sztár Fesztiválról szól.

Az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatások területén 8 szakmát képviselő 15 Bács-Kiskun megyei diák közül 14-en fergeteges sikert értek el a "szakmák olimpiáján". Budapesten, a Hungexpo területén megrendezett országos döntőn, április 25-e és 27-e között összesen 86 szakmában több mint 200 tanuló versenyzett. Az eredményeket tekintve a megyék rangsorában, országos összesítésben Bács-Kiskun megye a harmadik helyen végzett.

Rendezvénynaptár

Február 2023
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2