Tokaji Granduo borlekvár különlegességek

Szíves figyelmébe ajánljuk a tiszta, adalék- és tartósítószer-mentes, kiváló minőségű bor felhasználásával készült borlekvár különlegességeket.

A termékeket a gyártó a karácsonyi céges csomag egyedi kiegészítőjeként ajánlja, mellyel a vezetők és munkatársaik egy igazán különleges, magyar gourmet terméket ismerhetnek meg.

„Élhetőbb világért dolgozunk!” - Bemutatkozik a B+N Referencia Zrt.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk új kamarai tagunk, a B+N Referencia Zrt. üzleti ajánlatát!

A magyar tulajdonú B+N Referencia Zrt. közel 30 éves fennállása alatt Magyarország vezető facility management cégévé nőtte ki magát, teljes körű létesítményüzemeltetési szolgáltatásokat nyújt partnereinek.

Balmazújváros Város Önkormányzata az ipari területeit eladásra kínálja. Az önkormányzat egy prezentációs anyagot készített az ipari parkról.
Az ismertető a mellékletben olvasható.

  

Adományozási és reklámozási lehetőség - Kecskeméti Táncegyüttes

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljunk a Kecskeméti Táncegyüttes támogatásának lehetőségét, amely sok száz fellépéssel és bemutatóval öregbítette Kecskemét hírnevét, ápolta a hírös város hagyományait, illetve okozott örömet lakóinak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

MunKaland Magyarország Kft. - bemutatkozás

A MunKaland Magyarország Kft. azzal a szándékkal kezdte el működését a 2020-as évben, hogy a tulajdonosi kör több mint 20 éves humánerőforrás-gazdálkodási tapasztalatát, amit munkaerő-kölcsönzés/közvetítés területén szerzett (főként gyártó/termelő nagyvállalatok partnereként), egy más, még színvonalasabb szolgáltatás formájában képviselje leendő ügyfelei részére a továbbiakban. Az elmúlt években leginkább közép- és nagyvállalatok számára biztosított megfelelő számú, illetve minőségű munkaerőt.

Rendezvénynaptár

Február 2023
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2