Eladó egy 20 éve folyamatosan működő, nyereséges Heves megyei autó alkatrészgyártó kft. A vállalat ipari övezetben lévő saját telephellyel rendelkezik (370m2), 8 főt foglakoztat és 100 millió forint körüli éves forgalmat bonyolít. A vételár magában foglalja a teljes gépparkot, az üzemvitelhez szükséges raktárkészletet és egy céges autót. A vállalkozás ISO minősítéssel rendelkezik, működtetéséhez munkahelymegőrző és létesítő állami támogatások is igényelhetők. Tehermentesen, igény szerint betanítással eladó. Irányár: 50 millió Ft

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: (30) 605-57-39

EM-Sped Kft. cégismerető - vámügyinézés, logisztika, szállítmányozás

IMAGEAz EM-Sped Kft. célja az ügyfelek megbízható teljes körű kiszolgálása. A vámügyintézés mellett logisztikai szolgáltatásokkal, szállítmányozással, külkereskedelmi bonyolítással és statisztikai jelentések készítésével (INTRASAT, Környezetvédelmi Termékdíj, Egyszerűsített Adóraktári engedélyek elszámolásai), valamint vámfolyószámla egyeztetésével is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az export és import vámkezeléseken túl nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megbízóink részére vámlogisztikát kínáljunk. Ezen a logisztikai folyamatban szervesen illeszkedő vámtechnológia kialakítását és működtetését értjük. Ennek eszközei a különböző vámhatósági tevékenységi engedélyek, melyek lehetővé teszik a vámáruk rugalmas érkeztetését, a hét minden napján, akár éjjel-nappal is, az ezekhez szükséges számítógépes rendszer, mely ügyféli adatok fogadására is alkalmas, és nem utolsó sorban a megfelelő felkészültségű szakember gárda.

A KABINET KFT. vállal energetikai felújítás keretében kazáncserét, kémény megfelelő átalakítását kondenzációs kazánnak megfelelően, fűtéskorszerűsítés, és mindent, ami a gázzal kapcsolatos tervezés, engedélyezés, kivitelezés, szakértés.


Érdeklődni:
Makkainé Hoksza Éva, ügyvezető
Kabinet Kft.
06-305-207-993
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ulmer Schachtel projekt Baján

Tisztelt Hölgyem, Tisztelt Uram!

Engedje meg, hogy egy indulófélben lévő projektünkre felhívjam a figyelmét. A bajai német kisebbség elhatározta, hogy felépít egy életnagyságú hajómodellt, egy ún. Ulmer Schachtelt. Ez az a hajótípus, amellyel német őseink jöttek a 17-18. században Magyarországra.

A hajó hármas célt szolgál:
1. emlékmű a német kisebbségnek
2. turisztikai látványosság
3. információszerzési lehetőség (egy a hajóhoz kapcsolódó nemzetiségi tanösvénnyel együtt)

Az igazán nagy dömping még csak most várható az uniós pályázati döntések terén. Prognosztizálhatóan egyszerre indulhat majd el a nyertes projektek megvalósítása, ami miatt komoly kivitelezőhiányra és jelentős, 30 százalék feletti áremelkedésre számíthatnak a sikeresen pályázó vállalkozások. Tovább nehezíti a beruházók dolgát, hogy a projektek nagy részénél közbeszerzési eljárásra is szükség van, ami csökkentheti a tényleges megvalósításra fordítható időt. Mindezeknek a problémáknak a sikeres kezelésében a professzionális pályázati tanácsadás fontos támogatást jelenthet a vállalkozások számára – hangsúlyozzák az OTP Hungaro-Projekt Kft. szakértői.

Rendezvénynaptár

November 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó