Bolgár, horvát, román, szlovák hírek, üzleti lehetőségek

A mellékletekben az alábbi híreket, üzleti lehetőségeket találja:

· a bolgár SmallFoot nevű cég ajánlata, mely speciális terepekre való felfújható cipőket gyárt, további információ a mellékletben, és a cég honlapján: http://www.smallfoot.eu
· horvátországi tenderfigyelő
· román gazdasági összefoglaló, közbeszerzési összesítő
· meghívó a "Slovak Matchmaking Fair Nitra 2018" elnevezésű üzletember-találkozóra, 2018. május 23., Nyitra, Szlovákia (fizetős rendezvény), további információ és regisztráció.

Enterprise Europe Network - üzleti ajánlatok 2018 április

Az Európai Bizottság vállalkozásfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network kiemelt figyelmet fordít a nemzetközi együttműködések elősegítésére. Mellékelten találhatóak a 2018. április havi kiemelt üzleti ajánlatok.

Bolgár, horvát, román, szlovén, török hírek, üzleti lehetőségek

A mellékeletekben az alábbi híreket, üzleti lehetőségeket találja:

•a bulgáriai Rousse-i Ipari Park bemutatása
•horvát tenderek
•román gazdasági összefoglaló, közbeszerzési összesítő
•meghívó az Erdélyi Nemzetközi Klaszter Konferenciára, Kolozsvár, 2018. május 16-18., további információ: https://ue---asia-gateway-2018.b2match.io/home, mellékletek: összefoglaló magyarul, angol nyelvű meghívó és program
•szlovén gazdasági hírek
•2018. évi törökországi beszállítói vásárok, melyekre ingyen szállás és helyi transzfer igényelhető, további részletek, a beszállítói vásárok listája és a jelentkezési lap a csatolt mellékletben találhatók

Működő téglagyár eladó

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kérésére továbbítjuk a Berényi Téglaipari Kft. bemutatkozó levelét, mely szerint a cég tulajdonosai el szeretnék adni a vállalatot.
Honlapja a www.berenyitegla.hu oldalon található, egyéb elérhetősége pedig Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Befektetési lehetőség Tornalján- Szlovákiában

Tornalja város külterületén egy 110 000 m2 területű szabadtéri strandfürdő és üdülő-komplexum kiépítésére és hosszútávú üzemeltetésére nyílik lehetőség magyar befektetők számára.

További információk a mellékelt anyagban találhatók.

Rendezvénynaptár

Április 2018
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó