Román, török hírek, tenderek

A mellékletekben az alábbi híreket, üzleti lehetőségeket találja:

• román hírek, tenderek
• a török Krontech nevű IT cég magyar IT cégekkel szeretne együttműködni, további információ a mellékletben és a címre kattintva a cég honlapján érhető el, illetve Aslihan Ozsentől kérhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +90 (212) 286 51 22-es telefonszámon.

Bolgár, albán, horvát hírek, tenderek

A mellékletekben az alábbi híreket, üzleti lehetőségeket találja:

• a bolgár ABB Bulgaria EOOD nevű cég beszállítókat keres ipari villanymotorok és alkatrészek (álló- és forgórészek, valamint szerkezeti elemek) gyártására, megkeresésüket mellékeljük. (Kérjük, hogy amennyiben tagvállalataik érdeklődnek az ABB Bulgaria EOOD nevű cég ajánlata iránt, arról küldjenek tájékoztatást a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre is.)
• az albán FMT Group generátorok értékesítésével foglalkozik több mint 10 éve (IVECO/BAUDOUIN, VOLVO/ SCANIA / PERKINS/ CUMMINS/ FMT motorok MARELLI / MECC ALTE / STAMFORD /FMT generátorokkal). A generátorokra 2 év garanciát vállalnak, és számos országba exportálják termékeiket: Görögország, Románia, Líbia, Egyesült Királyság, Portugália, Macedónia, Montenegró, Koszovó, Horvátország, Pakisztán, Afrika, Tunézia, Katar. További információ a címre kattintva a cég honlapján érhető el, illetve Enida Bimitől kérhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +355 69 20 64 458-as telefonszámon
• horvát hírek, tenderek

 Enterprise Europe Network - üzleti ajánlatok 2018 december

Az Európai Bizottság vállalkozásfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network kiemelt figyelmet fordít a nemzetközi együttműködések elősegítésére. Mellékelten találhatóak a 2018. december havi kiemelt üzleti ajánlatok.

Hűtő Plusz Kft. cégismertető

Az alábbi rövid ismertetőt szeretném adni a HŰTŐ PLUSZ KFT-ről:

A szekszárdi HŰTŐ PLUSZ KFT. immár 26 éve élelmiszerboltok berendezési eszközeinek nagykereskedésével foglalkozik. Magyarországi gyártók termékeit és magunk által importált termékeket forgalmazunk.
2018. márciusában elkészült az új 560 m2-es (400 m2 raktár, 160 m2 iroda) bemutatótermünk és raktárépületünk, épületen kívül kültéri raktározásra 1000 m2 áll rendelkezésre.
Szeretnénk a szabadkapacitású épület részből vagy bérbe adni területet vagy szívesen ellátnánk tolna megyei vagy szekszárdi képviseletet az ország bármely részéről jelentkező vállalkozásoknak.

 Enterprise Europe Network - üzleti ajánlatok 2018 november

Az Európai Bizottság vállalkozásfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network kiemelt figyelmet fordít a nemzetközi együttműködések elősegítésére. Mellékelten találhatóak a 2018. november havi kiemelt üzleti ajánlatok.

Rendezvénynaptár

December 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Várható események

Nincsenek események

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó