Építőipari Támogatási Program

A kormány újabb nyolc milliárd forinttal megemeli az építőipari vállalkozások kapacitásnövelő és hatékonyságjavító beruházásainak támogatását szolgáló nyolc milliárd forintos pályázati keretet. Az elbírálás során az egy főre jutó termelési érték mellett figyelembe veszik, hogy az adott vállalkozás milyen mértékben emeli a béreket, mert a kormány számára az épített környezet jó minősége mellett fontos az építőiparban dolgozók bérének növelése is. TÁJÉKOZTATÓ Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás igénylésének feltételeiről. A pályázatok benyújtása 2018.október 15-től november 05. napjáig lehetséges. Most már a legalább 10 főt foglalkoztató cégek is pályázhatnak.

A kiváló műszaki alkotók elismerése

Ebben az évben immár 30. alkalommal hirdették meg a Gábor Dénes-díjra történő felterjesztés felhívását. A díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

A Bognár József Közgazdaság-kutató Alapítvány pályázata

A Bognár József Közgazdaság-kutató Alapítvány pályázatot hirdetett a 2018. évre. A pályázat témaköre: Kertészet és egészséges élelem.
A kertészet szerepe - különböző üzemméretekben - nemcsak jelentős gazdasági értéket termel, de hozzájárul a foglalkoztatáshoz, az egészséges táplálkozáshoz, a mezőgazdasági szezonon kívüli (folyamatos) termeléshez, a regionális különbségek mérsékléséhez, és egyes termények esetében fontos terepe lehet a kísérleti stádiumban lévő kutatás-fejlesztési projekteknek is.

Közbeszerzési Nívódíj - 2018

A Közbeszerzési Hatóság a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakmai támogatásával nyilvános pályázatot hirdetett meg a Közbeszerzési Nívódíj – 2018 elnyerésére. A Díj célja a kiemelkedő színvonalú, fenntarthatósági szempontokat érvényesítő közbeszerzési szakmai teljesítmény elismerése.

Az emberi erőforrás a legfontosabb érték!

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ismét meghirdette az „Év Felelős Foglalkoztatója 2018” című pályázatot.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködő partnerként kapcsolódik be a projektbe.

Rendezvénynaptár

Október 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Várható események

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó