Közbeszerzési Nívódíj - 2018

A Közbeszerzési Hatóság a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakmai támogatásával nyilvános pályázatot hirdetett meg a Közbeszerzési Nívódíj – 2018 elnyerésére. A Díj célja a kiemelkedő színvonalú, fenntarthatósági szempontokat érvényesítő közbeszerzési szakmai teljesítmény elismerése.

NFA pályázat

Hatmilliárd forintból idén már második alkalommal hirdeti meg a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt programját.
A munkahelyteremtő támogatás mértéke új munkahelyenként 1,5 millió forint lehet. Ezen felül a pályázók kiegészítő támogatásként kiközvetített álláskereső foglalkoztatása esetén új munkahelyenként további 700 ezer, közfoglalkoztatási jogviszony keretében foglalkoztatott álláskereső személy esetén további 1,5 millió, amennyiben pedig a beruházás befejezését követően hatodik életévét be nem töltött gyermekét saját háztartásában nevelő nő esetén új munkahelyenként további 1,5 millió forint támogatást kaphatnak.
A munkaerő-piaci program pályázati időszaka 2018. július 23-tól 2018. szeptember 10-ig tart. Pályázati anyagok

Az emberi erőforrás a legfontosabb érték!

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ismét meghirdette az „Év Felelős Foglalkoztatója 2018” című pályázatot.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködő partnerként kapcsolódik be a projektbe.

Dél-Alföldi Innovációs Díj 2018

Van olyan innovatív ötlete, találmánya, terméke, megoldása, amelyre büszke, és szívesen megismertetné hozzáértőkkel, érdeklődőkkel esteleg befektetőkkel? Ebben az évben is lehetőséget nyújtunk erre egy egyszerű pályázat beadásával, éljen a lehetőséggel! Olvassa el az alábbi tájékoztatót!

EUREKA új német-magyar innovációs pályázat vállalkozásoknak

Felhívnánk szíves figyelmüket a nemzetközi EUREKA program részeként megjelent 2018. évi, mintegy 750 millió forintos keretösszeggel meghirdetett, közös német-magyar pályázatra.

Az EUREKA-program az EUREKA-tagállamok közös programjaként az innovatív vállalkozások nemzetközi együttműködésben megvalósuló projektjeit támogatja, melynek része a német-magyar bilaterális együttműködés is.

A német-magyar felhívás valamennyi tématerület felé nyitott, de kiemelten várják innovatív vállalkozások és a velük együttműködő kutatási szervezetek jelentkezését az alábbi technológiai területeken:
- feldolgozási technológiák (Ipar 4.0 témakör)
- infokommunikációs technológiák (ICT)
- biotechnológia

Rendezvénynaptár

Augusztus 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Várható események

Nincsenek események

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó