A Google kiterjeszti a digital workshop programját a magyar kis- és közepes vállalkozásokra (kkv), idén legalább 15 000 kkv-t akar elérni, hogy az online platformon található oktatási felület személyes tanácsadás, illetve konferenciák szervezésével járuljon hozzá a cégek digitális készségeinek fejlesztéséhez - tájékoztatott Heal Edina, a Google Magyarország vezetője. A közlemény szerint azért, hogy az ingyenes képzés minél több vállalkozást érjen el, a Google közös eseménytervet dolgozott ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott Modern vállalkozások programjával.

Magyar-Bolgár Gazdasági Kamara és együttműködő partnerei tisztelettel meghívják Önt erre a 2017. május 25.-én tartandó eseményre.

Díszvendég: Őexcellenciája Iain Lindsay OBE, az Egyesült Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete

12/2016. EMMI rendelet értelmében a 2016/2017. tanév utolsó tanítási napja 2017. június 15. (csütörtök), így már péntektől, 2017.június 16-tól kezdődően szervezhető a nyári összefüggő gyakorlat.

Mellékletek:
Download this file (EM_2017.pdf)EM_2017.pdf

Akár kétszáz magyarországi vállalat is kiveheti majd a részét a Paks II beruházásból 

A határidőket és a költségvetést mindenképpen tudjuk tartani – ezt a paksi beruházásról mondta az orosz állami atomenergetikai cég, a Roszatom moszkvai központjában a vezérigazgató-helyettes. Kirill Komarov közölte: az ütemterv tartása érdekében hamarosan megjelennek a közbeszerzési felhívások, amelyekre mindenekelőtt magyar, de más európai vállalatokat is várnak.

A cél továbbra is a 40 százalékot elérő magyar beszállítói arány, amelyet teljesen reálisnak tartunk, mert felmérve a lehetőségeket láttuk, hogy magas szakmai színvonalon dolgoznak a magyar cégek. Így mintegy kétszáz magyar vállalattal számolunk, leginkább az építési munkálatok területén, valamint a erőművi berendezések beszállításánál – nyilatkozta a Roszatom vezérigazgató-helyettese.

„Az év beszállítója” elismerésben részesült az EMIKA Zrt. 
Az EMIKA Elektromechanikai Zrt. menedzsmentje a napokban vehette át "Az év beszállítója" rangos minősítést az esztergomi székhelyű Magyar Suzuki Zrt.-től, amely jelentős mérföldkő a Dr. Szmola J. Ernő vezette kalocsai cég életében. 


Az utóbbi években a folyamatos fejlesztéseivel a figyelem középpontjába kerülő kalocsai cég műszaki-marketing igazgatója, Droblyen Csaba az elmúlt 25 év suzukis kapcsolatáról nyilatkozva elmondta, hogy az idei esztendőben mintegy 5,6 millió alkatrészt szállítanak be a Suzuki különböző modelljeihez. A növekvő darabszámnak köszönhetően, 2014 óta közel 40 százalékkal nőtt az autóipari beszállításból származó jövedelmük. „Az év beszállítója” címmel kitüntetett EMIKA Zrt. műszaki-marketing igazgatója szerint, a gyártás során új szerszámsort is beállítottak, amely jelentősen csökkentette az előállítási költségeiket. A cég vezetői ezt a fejlesztési folyamatot szeretnék - az innovatív dolgozói javaslatok gyakorlati megvalósításával - a jövőben is továbbvinni.

 

Rendezvénynaptár

Április 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Kamarai Videók

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók