Fókuszban az EKAER és a CÉGKAPU

A Vám-, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége 2017. október 3-án Szegeden rendezi meg a IV. Dél-Alföldi Adó és Vámkonferenciát.

Fókuszban a beszállítói réteg megerősítése

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében Nyíregyházán tartotta kihelyezett ülését a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Kollégiuma. Az eseményen Nagyné Varga Katalin, megyei kamarai főtitkár köszöntötte a vendégeket, majd a kollégium vezetője, Gaál József elnök adott részletes tájékoztatást a beszállítói programról, annak céljairól.

Kitüntették Tarapcsik Sándort

Az IPOSZ Országos Elnöksége a kézművesek kiemelkedő munkájának elismeréseként, az ipartestületek javaslatára adományozott kitüntetéseket az IPOSZ budapesti székházának dísztermében. Az ünnepségre a 26. Magyar Kézművesség Napján került sor. A Magyar Kézművességért Díj arany fokozatát idén három kézművesmesternek ítélték oda. Bács-Kiskun megyéből ketten is megkapták: Kiskunfélegyházáról Makai Lászlóné aranykoszorús szabómester, Kecskemétről pedig Tarapcsik Sándor könyvkötőmester. A harmadik díj Tolna megyébe került, a dunaföldvári Tóth István cukrászmesterhez.

Meghívó üzleti találkozóra

2017. szeptember 25-én üzleti delegáció érkezik Sepsiszentgyörgyről a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarához. A látogatás célja, hogy a Bács-Kiskun megyei vállalkozások megismerjék Kovászna megye gazdasági adottságait, befektetési lehetőségeit.

Jelentkezzen munkahelyi elsősegélynyújtó képzésre! 2017.10.13. Kiskunhalas

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkahelyi elsősegélynyújtó képzést szervez a megyei vállalkozások képviselői számára, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

Rendezvénynaptár

Szeptember 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó