Díjátadások az ünnepi küldöttgyűlésen

A 2017-es esztendő ünnepi küldöttgyűlésén, december 12-én került sor a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kitüntető díjainak átadására.

Adó Szakmai Napok a megyében
Tisztelt Vállalkozásvezető!
 
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara bajai, kalocsai, kiskunhalasi kirendeltségei Adószakmai Napokat szerveznek.
Előadó: Szabó Gábor, a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága Tájékoztatási Főosztályvezetője.

A rendezvény részletes programja és a fizetési feltételek a mellékletben olvashatók.  Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb a rendezvények előtti 2. napig jelezze:  JELENTKEZÉS
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 
Mellékletek:
Download this file (Adószakmai Nap - 2018 meghívó.doc)Meghívó
Download this file (Tematika 2018.doc)Tematika
TOP 100 – a követendő út

Szűkebb hazánk, Bács-Kiskun megye gazdasági erősödése országos viszonylatban is kiemelkedő. A térség élmezőnyét prezentáló kiadvány, a „TOP 100” bizonyítja ezt. A táblázatok, diagramok és számsorok – kamaránk jó ötletének köszönhetően - már 2002 óta tükröt tartanak elénk. Ebben az évben is a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága, valamint a Központi Statisztikai Hivatal Szegedi Főosztálya együttműködése révén született meg a „TOP 100 – Bács-Kiskun Megye Gazdasága 2017” címet viselő kiadvány.

Georgiával (Grúziával) érdemes üzleti kapcsolatot létesíteni

Kecskemétre látogatott Horváth Viktória Magyarország Georgiai Nagykövete 2017. november 22-én. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában fogadta Sipos Zsolt a köztestület titkára és Georgiával üzleti kapcsolat létesítését tervező ital és húsfeldolgozó vállalkozások képviselői.

Jövő évben kedvezően módosul az adótörvény

Több mint 14 helyről kell összeválogatni a vállalkozói adószabályokat, ha valaki szeretne minden változásról tudni. A cégek és intézmények dolgát egy összefoglaló előadással igyekezett megkönnyíteni a Bács-Kiskun Megyei Iparkamara, december 4-én tartott rendezvényén.

Szabó Gábor a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának Tájékoztatási Főosztályvezetője a 2018-as év új adószabályairól és eljárási szabályairól is beszélt ma a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara konferencia termében. Nem véletlen, hogy a terem megtelt vállalkozókkal.

Rendezvénynaptár

December 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó