Ezren ünneplik a jubileumi Hírös Vacsorát!

A Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Hírös Vacsora” elnevezéssel a 10. jótékonysági vacsoraestet 2018. augusztus 23-án, csütörtökön 18 óra 30 perctől rendezi meg a jubileumhoz méltó módon, ünnepélyes megnyitóval. A bevételből – a tagok és a megye vállalkozóinak segítségével - az elmúlt években 72, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segített a köztestület 2.780.000 forint támogatással.

Az ősi mesterségek éltetője

Barcsikné Tercsi Ibolya „Magyar Kézműves Remek” díjas népi iparművész, szövő kiállítása fogadja a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába betérőket. Ez is jelzi, mennyire fontos a köztestület számára a kézművesség, a tárgyalkotó népművészet produktumainak bemutatása. Ez az első ilyen alkalom, hangsúlyozta köszöntőjében a kamara kézműipari alelnöke. Tasi László kiemelte: az alkotó magas színvonalú és művészi kivitelezést ötvöző kézműipari munkájával 2017-ben nyerte el a „Magyar Kézműves Remek” címet. A motívumokat kutató és gyűjtő utak kincsei lelhetők fel a székely festékes, a bukovinai festékes, a sokác kötények, különböző takarók, tarisznyák, párnák sokaságában.

A magyar minta is segíthet a japán kkv felvirágoztatásában

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparamarában tett látogatást Kecskemét japán testvérvárosának, Aomorinak delegációja. Gaál József kamarai elnök fogadta a vendégeket: Akihiko Onoderát, Aomori polgármesterét, Mitsuru Momotát, a Gazdasági Osztály igazgatóját, Koetsu Horiuchit, a Gazdasági Osztály Bel- és külkapcsolatokért felelős szekciójának vezetőjét és Hidenori Tanakát, a Tervezési Osztály titkárságának vezetőjét. A találkozó célja egy baráti, informális beszélgetés volt a megye gazdaságáról, valamint információszerzés, esetleges kapcsolatfelvétel, együttműködés kialakítása.

A kamara is kiállítja…Szent Iván éjjelén

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara évek óta aktív részese a hírös városi Múzeumok Éjszakájának. Változatos programokkal ezúttal is több száz érdeklődőt vonzott a köztesület: gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Online marketing haladó képzés - Facebook hirdetések készítése 2018.06.28

Tisztelt Vállalkozásvezető!
Tisztelt Marketingvezető!

Folytatódik a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara online marketing képzéssorozata. A soron következő képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnék a Facebook kínálta lehetőségeket üzleti célra használni.

A Facebook hirdetésekben szerzett több éves tapasztalata alapján meghívott előadónk kitér a hirdetések költségeire is, melyek típusonként változnak. A leghatékonyabb eredmények elérése érdekében ajánlott a hirdetéseket kombinálni, egyszerre többet is alkalmazni.

Teljesen kezdőket is szeretettel látunk a csoportban, de ezen a tréningen nem az alapoktól indulunk. Kérjük, hogy erre legyenek tekintettel a jelentkezéskor.

Rendezvénynaptár

Augusztus 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Várható események

Nincsenek események

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó