Európaiság-hitelesség-protokoll - 2018.10.17

2018. október 17., szerda, 17.00

Meghívott vendégünk: Görög Ibolya protokollszakértő

Millió apróság van, amin dől vagy bukik egy új szerződés aláírás, egy új ügyfélkapcsolat. Ezen az estén megtanulhatjuk, hogy mire figyeljünk, min változtassunk a siker érdekében. A hazai ügyletekre épp úgy igaz ez, mint a külföldiekre, a kisvállalkozást pontosan annyira érinti, mint a nagyokat.

"Bács-Kiskun megye hazavár!" munkáltatói fórum 2018.10.15

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály közös szervezésében, 2018. október 15-én, hétfőn, 10.00 órától előadást szervez a kamara székházában „Bács-Kiskun megye hazavár!” munkáltatói fórum címmel.

Rendezvényünk célja a térségben tevékenykedő vállalkozások számára – a munkaerőpiaci tendenciák és a gyakorlati tapasztalatok tükrében – lehetőséget biztosítani, hogy megismerkedjenek a hazai munkaerőpiacra visszavezetni kívánt, jelenleg külföldön dolgozó magyar álláskeresők eléréséhez rendelkezésre álló eszközökkel.

A szakmák dicsérete

Kilenc év óta töretlen a sikere annak a kamaránk által meghirdetett országos fotópályázatnak, amelyre a kétkezi munkát bemutató képek érkeznek. Ezek az alkotások ráirányítják a figyelmet a szakmák fontosságára, a vállalkozások értékteremtő tevékenységére. A díjazásra és a kiállítás megnyitására – a hagyományokhoz híven – augusztus végén került sor.

Mestermunkák mesterfokon

A kiemelkedő kreativitást, az innovációt értékelte neves zsűri a kamara hagyományos Mestermunka pályázatán. Termékek, szolgáltatások mérettettek meg. A legigényesebben megvalósított pályaművek készítői vehették át ünnepélyes keretek között a „Mestermunka” elismerő díjat és oklevelet. A nyerteseket, és magát az alkalmat Kurdi Viktor, az iparkamara általános alelnöke köszöntötte, majd átadta az elismeréseket.

Az évtized legsikeresebb Hírös Vacsorája

Egy évtizede mutatja szép és nemes példáját Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Tanyacsárda Kft. és a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara annak, hogy miként lehet a nagymúltú Hírös Héten egy kellemes vacsoraest bevételből a szakképzésben résztvevő, ám szociálisan hátrányos helyzetű tanulókat segíteni. Ez a mecenatúra a vendégeknek, a kamarai tagoknak, s a megye vállalkozóinak köszönhető.
Augusztus 23-án este a Városháza előtti téren a rossz idő ellenére több, mint 700-an gyűltek össze. Ha nem esett volna az eső, a tervek szerint legalább 1000 vendéget köszönthettünk volna a jubileumi X. Hírös Vacsorán.

Rendezvénynaptár

Október 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Várható események

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó