Kamaránk a gazdaság önkormányzataként nagyon fontosnak tartja a vállalkozási környezet megfelelőségét, figyeli annak jogszabályi és társadalmi változásait. Nagyvállalati jelzések alapján úgy tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb szerepe van a vállalati érdekegyeztetéseknek a cégek működésében, és azt gondoljuk, hogy ez a folyamat hamarosan egyre több vállalkozást érint. Sokan közülük erre még feltehetően nem készültek fel.
A fentiek szellemében egy konferenciát szerveztünk a vállalkozások megfelelő tájékoztatása érdekében.

Időpont: 2017. október 24., kedd, 9.00 óra
Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Gyógyító lélekrezdülések nemezből

 Ritka kincseket mutat meg a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara legújabb, október 5-én nyílt tárlatával. Szőke Veronika nemezei és grafikái díszítik az emeleti kiállítóteret. A köztestület titkára, Sipos Zsolt köszöntőjében kiemelete azt az egyediséget és magas színvonalat, amit ezek az alkotások képviselnek.

A duális szakképzés egy sikertörténet, ami Kecskemétről indult!

A gyakorlatorientált képzés kecskeméti modellje és jövőképe állt annak a konferenciának a középpontjában, amellyel ünnepélyes keretek között átadták a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara új konferenciatermét.

Üzleti lehetőségek az 1000 forrás vidékén, Kovászna megyében

A faipar és a vízipar kínálja elsődlegesen a jó befektetési lehetőségeket Sepsiszentgyörgyön. Erről adott tájékoztatást az az erdélyi delegáció, amely a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vendége volt.

Meghívó üzleti találkozóra

2017. szeptember 25-én üzleti delegáció érkezik Sepsiszentgyörgyről a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarához. A látogatás célja, hogy a Bács-Kiskun megyei vállalkozások megismerjék Kovászna megye gazdasági adottságait, befektetési lehetőségeit.

Rendezvénynaptár

Október 2017
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó