Megyénk kiválóságai VOSZ díjasok

Kiosztották a VOSZ idei kitüntető címeit a Bács-Kiskun Megyei Príma Díj átadó gálán.

Pénz, de honnan? – Roadshow a kamarában

Nyerges Tibor, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdaságfejlesztési vezetője nyitotta meg 2017. november 23-án, csütörtökön a „Pénz, de honnan?" roadshow-t a kamara székházában.

Ismét Kecskeméten „akciózott" a Pénz, de honnan? roadshow. Ezúttal is az aktuális pénzhez, tőkéhez, kedvező finanszírozási lehetőségekhez hozzájutásról adtak az előadók bőséges, exkluzív információkat a térség kis- és középvállalati döntéshozóinak.

Konferencia a "jövő fejlődési irányáról"

Munkaerőhiány, ipar 4.0 program, klaszterek. Ezen témákról szólt a november 24-i konferenciabeszélgetés a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. A szervezők, az Aipa Smart Klaszter és a Hírös Beszállítói Klaszter a kis és középvállalkozásoknak igyekeztek hasznos információkat átadni.

Komoly vízutánpótlásra van szükség a Homokhátságon

Egyre több jel mutat arra, hogy megkezdődött a Duna–Tisza köze, az úgynevezett Homokhátság elsivatagosodása. A jelenségre több mint 30 évvel ezelőtt a Kiskunsági Nemzeti Park hívta fel a figyelmet, ám konkrét megoldások még nem születtek a vízutánpótlásra. A problémára november 23-án, csütörtökön, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy konferencia keretében hívta fel a figyelmet.

Phoenix Mecano Kecskemét Kft. - a gépipartól a képzőművészetig

A Phoenix Mecano Művésztelep kiállításának ad otthont november 17-ig a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A vállalat társadalmi felelősségvállalásának legújabb megnyilvánulása, hogy névadó szponzorként támogatta a kecskeméti középiskolás diákokból és művésztanárokból álló közösség máriakéméndi alkotó munkáját.

Rendezvénynaptár

Január 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Várható események

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó