Phoenix Mecano Kecskemét Kft. - a gépipartól a képzőművészetig

A Phoenix Mecano Művésztelep kiállításának ad otthont november 17-ig a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A vállalat társadalmi felelősségvállalásának legújabb megnyilvánulása, hogy névadó szponzorként támogatta a kecskeméti középiskolás diákokból és művésztanárokból álló közösség máriakéméndi alkotó munkáját.

Új karrier Magyarországon - Európai online állásbörze

Az EURES egy napra összehozza az interneten mindazokat, akik érdeklődnek Magyarország iránt és itt szeretnének új karriert kezdeni. Számos magas színvonalú és azonnal betölthető pozíció áll rendelkezésre az IT, gyártás, gyógyszer- és vegyipar, valamint a szolgáltatási területeken (SSC, call centers), ahol a hazai és nemzetközi tapasztalat a nyelvtudással együtt rendkívüli értéket jelent.

Az Új Karrier Magyarországon Európai Online Állásbörze 2017. november 22-én 10.00-től 16.00 óráig az Európai Bizottság European Job Days weboldalán az új kihívásokat keresők részére könnyű és határok nélküli találkozási lehetőséget kínál a magyarországi cégekkel és a megpályázható karrierlehetőségeikkel.

Gundel-díjas lett Garaczi János

Garaczi János mesterszakács, a Tanyacsárda ügyvezető-tulajdonosa kapta meg idén az egyik Gundel-díjat.

Teszt – mérés – javítás: a digitális siker kulcsa!

A Google Magyarország Kft. Digital Workshop országos előadássorozatának újból Kecskemét volt a helyszíne. A tavaszi program nagy érdeklődés mellett zajlott, mint ahogyan ezúttal is számos kis- és közepes vállalkozás vezetője, képviselője volt jelen az ingyenes, két órás előadáson, amelyre most is a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara adott lehetőséget. A vendégeket Orosziné Varga Zelma, a köztestület kommunikációs vezetője köszöntötte.

Az alábbiakban szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) Tőkeakadémia 6. tőkebevonási ismeretek témára fókuszáló soron következő kiscsoportos, interaktív képzését.

A tanfolyamot kétszer kétnapos bontásban, vidéki helyszínen tartjuk. A képzéssel célunk a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. A képzés során korszerű piaci, üzlet tervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket adunk át, befektetési fókusszal. Idéntől a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) szakmai közreműködő partnerként vesz részt a Tőkeakadémián.

Rendezvénynaptár

November 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó