Kecskeméten képez fiatal vállalkozókat a Google és a Coca-Cola Magyarország

Idén ősszel 5 alkalom erejéig csatlakozik a Coca-Cola Magyarország munkaerőpiaci elhelyezkedést segítő #énjövőm programja a Google Digital Workshop képzéssorozatához, amelynek alapvető célkitűzése, hogy a digitális lehetőségeket mindenki számára elérhetővé tegye. A két nagyvállalat így együtt képezi majd a vállalkozó kedvű fiatalokat egy-egy átfogó, egynapos workshop során. Az ingyenes, vállalkozás-fókuszú képzéseket összesen 5 városban, köztük szeptember 12-én Kecskeméten is megszervezték. Az alapvetően fiatal pályakezdők igényeire szabott képzésen való részvétel bárki számára nyitott, aki szeretne többet megtudni arról, hogyan érvényesülhet a munkaerőpiacon saját vállalkozás indításán keresztül és ehhez milyen digitális eszközökre van szüksége.

Bács-Kiskun megye az Országos Vállalkozói Mentorprogram szülőhazája

A már zajló Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében megjelentek a Bács-Kiskun megyei, beszállítói és külpiaci területen mentorálandó kis- és középvállalkozások kiválasztására vonatkozó pályázati felhívások.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara olyan termelőtevékenységet folytató kkv-kat keres beszállítói mentoráltnak, amelyek szeretnének belépni a hazai, illetve uniós/nemzetközi beszállítói láncokba. Külpiaci mentoráltnak pedig olyan kkv-k érdeklődését várják, amelyek exportképesek, és bővíteni szeretnék a külpiaci tudásukat, valamint szeretnék beindítani külkereskedelmi tevékenységüket neves közepes vagy nagyvállalatok közreműködése mellett.
A jelentkezéseket 2019. október 9-ig a www.vallalkozztudatosan.hu címen lehet benyújtani.

I. Nemzetközi Körforgásos Csomagolóanyag Konferencia - Ljubljana, 2019.09.26-27.

Szíves figyelmükbe ajánljuk az I. Nemzetközi Körforgásos Csomagolóanyag Konferenciát, amelyet 2019. szeptember 26-27. között Ljubljanában tartanak.

A konferencia célja, hogy a csomagolás témájában az ötlettől a teljes életciklusig bezárólag összekapcsolja a tudományos élet, az ipar, a tervező stúdiók, a márkatulajdonosok és a csomagolás életciklusának különböző szereplőit. A fő cél az ismeretek, a bevált gyakorlatok, ötletek megosztása és új kapcsolatok kialakítása a lineáris és a kör alakú csomagolási ellátási lánc átalakulásában.

Vállalkozói klub a kapcsolatépítésért, az üzleti lehetőségekért, az információáramlásért

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint Font Sándor országgyűlési képviselő nyitóelőadásával július elején megalakult a Kalocsai Vállalkozói Klub. Az informális szerveződés két alapítója: Sziráki Szilárd, a Budamobil-Cargo Kft. ügyvezetője, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ipari alelnöke és Markella Viktor, az OTP Bank Kalocsai Fiókjának vezetője a klub alapításának előzményeiről, a célokról és a lehetőségekről adott interjút. A beszélgetés a kalohirek.hu internetes portál cikkében olvasható.

FÓKUSZBAN: Ipari Ingatlanok és Beruházások konferencia - 2019. szeptember 3.

A "FÓKUSZBAN: Ipari Ingatlanok és Beruházások" elnevezésű gazdasági konferencia immár harmadik éve sikeres fórum mindazok számára, akik érdeklődést mutatnak a nagyberuházások iránt.

A sajtónyilvános rendezvény helyszíne: New York Palace, The Dedica Anthology (1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.)
Időpontja: 2019. szeptember 3.

Rendezvénynaptár

Szeptember 2019
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó