Érdemes kipróbálni az újításokat!

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Google Magyarország közel három éve tartó együttműködése során a legfrissebb információkat kapják a vállalkozók minden alkalommal elsőkézből. Videótartalom a YouTube-on. Ezt a címet viselte az az előadás, amely az online tér adta lehetőségekről, a világ első számú videómegosztó platformjáról szólt. A köztestület Platter János konferenciatermében Orosziné Varga Zelma, az iparkamara kommunikációs vezetője köszöntötte a közel száz vendéget.

A megyei építész kamara is értékelte az iparkamara új konferenciatermét

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Platter János konferenciatermének belsőépítészeti kialakításáért a megye építészeti díját vehette át Vinczellér Zsolt.

A félelmeket feladattá alakítani! – 8. Nőnek lenni jó! konferencia

Az értékteremtést és kapcsolatépítést hangsúlyozó női konferencia-sorozat nyolcadik alkalmán a kurázsi került a középpontba. Az előadók útmutató gondolatai azt sugározták, hogy az életre nem akadályokkal teli térként kell tekinteni, hanem mint egy játszótérre. A főszervező Csatosné Harmati Erika rekordidő alatt töltötte meg a város legkorszerűbb, legmodernebb konferenciatermét, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Platter János konferenciatermét.

Töretlen a sikere a digitális workshop-nak


Már két éve számít Kecskemét és környéke kis- és középvállalkozói szektora arra a programra, amely segíti az eligazodást a digitális világban. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jóvoltából tájékoztató előadásokat tart a köztestület székházában a Google Magyarország Kft. A szeptemberi programra érkezők legalább 90 százaléka is új résztvevő. Ez azt mutatja, hogy az iparkamarának a kkv egyre szélesebb körét sikerül megszólítani.

Adóklub Kecskeméten és Baján

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága június 20-án Bács-Kiskun megyében két városban: Baján és Kecskeméten rendez Adóklubot.

Rendezvénynaptár

Január 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Várható események

Szürke február, színes farsang!
2019.01.21
13:00 - 17:00

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó