Kamaránk a gazdaság önkormányzataként nagyon fontosnak tartja a vállalkozási környezet megfelelőségét, figyeli annak jogszabályi és társadalmi változásait. Nagyvállalati jelzések alapján úgy tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb szerepe van a vállalati érdekegyeztetéseknek a cégek működésében, és azt gondoljuk, hogy ez a folyamat hamarosan egyre több vállalkozást érint. Sokan közülük erre még feltehetően nem készültek fel.
A fentiek szellemében egy konferenciát szerveztünk a vállalkozások megfelelő tájékoztatása érdekében.

Időpont: 2017. október 24., kedd, 9.00 óra
Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Google Digitális Workshop Kecskeméten 2017.10.25

Szeretettel meghívjuk a 2017. október 25-én megrendezésre kerülő Google Digitális Workshop-ra!

Jelentkezzen a honlapon, és vegyen részt 2 órás, ingyenes előadásunkon, melyen bemutatjuk a hazai KKV-k lehetőségeit az online világban!
A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében, büszkén jelentjük be a 2017-ben útjára indított Digital Workshop országos programot!
A projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása. Tudjon meg többet egyszerű és érthető tananyagokkal az online tér nyújtotta lehetőségekről és növelje cége bevételeit!

A közelmúltban sokat lehetett hallani arról, mit hogyan kell a tervezőknek csinálni, mire kell figyelni. A 2017. november 15-én, a  Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában rendezendő konferencián az előadók arra keresik választ, melyek azok a szakmai hibák, amik miatt a tervezőket, kivitelezőket a legtöbbször marasztalják el. Ezzel segítenek a szakembereknek elkerülni, hogy „ráfázás” legyen a vége egy-egy megbízásnak, és kilátástalan szakmai, elszámolási vagy akár jogi vitákba torkolljanak a tervezési munkák.

Hazánk egyik legismertebb építési szakértője dr. Tóth Elek, aki az elmúlt évek legtanulságosabb eseteit mutatja be, míg dr. Perényi László, a PTE-PMMIK Épületszerkezetek-Energiadesign Tanszék docense a leggyakoribb hibákat elemzi. Szó lesz a vízszigetelések, tetők, hőszigetelések legtipikusabb hibáiról, melyet az építőanyagos cégek alkalmazástechnikusai egészítenek ki a termékspecifikus hibákkal, ökölszabályokkal, jó megoldásokkal.

Szőke Veronika kiállításmegnyitó - 2017.10.05
View the embedded image gallery online at:
http://www.bkmkik.hu/hu/rendezvenyek2#sigFreeId8414433f5a
Gundel-díjas lett Garaczi János

Garaczi János mesterszakács, a Tanyacsárda ügyvezető-tulajdonosa kapta meg idén az egyik Gundel-díjat.

Rendezvénynaptár

Október 2017
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó