Román, török hírek, tenderek

A mellékletekben az alábbi híreket, üzleti lehetőségeket találja:

• román hírek, tenderek
• a török Krontech nevű IT cég magyar IT cégekkel szeretne együttműködni, további információ a mellékletben és a címre kattintva a cég honlapján érhető el, illetve Aslihan Ozsentől kérhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +90 (212) 286 51 22-es telefonszámon.

Bolgár, albán, horvát hírek, tenderek

A mellékletekben az alábbi híreket, üzleti lehetőségeket találja:

• a bolgár ABB Bulgaria EOOD nevű cég beszállítókat keres ipari villanymotorok és alkatrészek (álló- és forgórészek, valamint szerkezeti elemek) gyártására, megkeresésüket mellékeljük. (Kérjük, hogy amennyiben tagvállalataik érdeklődnek az ABB Bulgaria EOOD nevű cég ajánlata iránt, arról küldjenek tájékoztatást a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre is.)
• az albán FMT Group generátorok értékesítésével foglalkozik több mint 10 éve (IVECO/BAUDOUIN, VOLVO/ SCANIA / PERKINS/ CUMMINS/ FMT motorok MARELLI / MECC ALTE / STAMFORD /FMT generátorokkal). A generátorokra 2 év garanciát vállalnak, és számos országba exportálják termékeiket: Görögország, Románia, Líbia, Egyesült Királyság, Portugália, Macedónia, Montenegró, Koszovó, Horvátország, Pakisztán, Afrika, Tunézia, Katar. További információ a címre kattintva a cég honlapján érhető el, illetve Enida Bimitől kérhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +355 69 20 64 458-as telefonszámon
• horvát hírek, tenderek

Az athéni nagykövetség kérésére ezúton továbbítjuk a görög tenderkiírásokat, illetve egy gázvezeték és nagyfeszültségű villanyvezeték építés témakörű üzleti megkeresést.

Szeretnénk felhívni figyelmét a következő exportpiaci projektre, mely magyar élelmiszeripari gyártó vállalatoknak kínál lehetőséget a németországi piacra lépésben. Ha termékeit a német élelmiszerboltok polcán szeretné viszontlátni, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara most segít a megfelelő partnerek megtalálásában.

Ezúton küldjük Önöknek a török KEPSAN nevű cég megkeresését valamint román cégek üzleti ajánlatait.

Rendezvénynaptár

Január 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Várható események

Szürke február, színes farsang!
2019.01.21
13:00 - 17:00

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó