Román, török hírek, tenderek

A mellékletekben az alábbi híreket, üzleti lehetőségeket találja:

• román hírek, tenderek
• a török Krontech nevű IT cég magyar IT cégekkel szeretne együttműködni, további információ a mellékletben és a címre kattintva a cég honlapján érhető el, illetve Aslihan Ozsentől kérhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +90 (212) 286 51 22-es telefonszámon.

Bolgár, albán, horvát hírek, tenderek

A mellékletekben az alábbi híreket, üzleti lehetőségeket találja:

• a bolgár ABB Bulgaria EOOD nevű cég beszállítókat keres ipari villanymotorok és alkatrészek (álló- és forgórészek, valamint szerkezeti elemek) gyártására, megkeresésüket mellékeljük. (Kérjük, hogy amennyiben tagvállalataik érdeklődnek az ABB Bulgaria EOOD nevű cég ajánlata iránt, arról küldjenek tájékoztatást a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre is.)
• az albán FMT Group generátorok értékesítésével foglalkozik több mint 10 éve (IVECO/BAUDOUIN, VOLVO/ SCANIA / PERKINS/ CUMMINS/ FMT motorok MARELLI / MECC ALTE / STAMFORD /FMT generátorokkal). A generátorokra 2 év garanciát vállalnak, és számos országba exportálják termékeiket: Görögország, Románia, Líbia, Egyesült Királyság, Portugália, Macedónia, Montenegró, Koszovó, Horvátország, Pakisztán, Afrika, Tunézia, Katar. További információ a címre kattintva a cég honlapján érhető el, illetve Enida Bimitől kérhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +355 69 20 64 458-as telefonszámon
• horvát hírek, tenderek

 Enterprise Europe Network - üzleti ajánlatok 2018 december

Az Európai Bizottság vállalkozásfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network kiemelt figyelmet fordít a nemzetközi együttműködések elősegítésére. Mellékelten találhatóak a 2018. december havi kiemelt üzleti ajánlatok.

Hűtő Plusz Kft. cégismertető

Az alábbi rövid ismertetőt szeretném adni a HŰTŐ PLUSZ KFT-ről:

A szekszárdi HŰTŐ PLUSZ KFT. immár 26 éve élelmiszerboltok berendezési eszközeinek nagykereskedésével foglalkozik. Magyarországi gyártók termékeit és magunk által importált termékeket forgalmazunk.
2018. márciusában elkészült az új 560 m2-es (400 m2 raktár, 160 m2 iroda) bemutatótermünk és raktárépületünk, épületen kívül kültéri raktározásra 1000 m2 áll rendelkezésre.
Szeretnénk a szabadkapacitású épület részből vagy bérbe adni területet vagy szívesen ellátnánk tolna megyei vagy szekszárdi képviseletet az ország bármely részéről jelentkező vállalkozásoknak.

EM-Sped Kft. cégismerető - vámügyinézés, logisztika, szállítmányozás

IMAGEAz EM-Sped Kft. célja az ügyfelek megbízható teljes körű kiszolgálása. A vámügyintézés mellett logisztikai szolgáltatásokkal, szállítmányozással, külkereskedelmi bonyolítással és statisztikai jelentések készítésével (INTRASAT, Környezetvédelmi Termékdíj, Egyszerűsített Adóraktári engedélyek elszámolásai), valamint vámfolyószámla egyeztetésével is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az export és import vámkezeléseken túl nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megbízóink részére vámlogisztikát kínáljunk. Ezen a logisztikai folyamatban szervesen illeszkedő vámtechnológia kialakítását és működtetését értjük. Ennek eszközei a különböző vámhatósági tevékenységi engedélyek, melyek lehetővé teszik a vámáruk rugalmas érkeztetését, a hét minden napján, akár éjjel-nappal is, az ezekhez szükséges számítógépes rendszer, mely ügyféli adatok fogadására is alkalmas, és nem utolsó sorban a megfelelő felkészültségű szakember gárda.

Rendezvénynaptár

Január 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Várható események

Szürke február, színes farsang!
2019.01.21
13:00 - 17:00

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó