BKMKIK 2024 kicsi

Jógyakorlatok bemutatása a digitalizáció területén

A „Szövetségben a vállalkozókkal” programsorozat részeként, Digitalizációs és marketing trükkök a gyakorlatban címmel szervez workshopot a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kiskunhalasi, kalocsai és bajai képviselete.


Ballai Máté IKT tanácsadó
val, valamint Berta Gergővel, a Maximum Business Web és Marketing Ügynökség ügyvezető tulajdonosával találkozhatnak a vállalkozások képviselői.

A közelmúltban nagy sikerrel megtartott „Üzleti reggeli a digitalizáció jegyében” program keretén belül ők adtak tájékoztatást arról, hogy mire is használhatják az informatika vívmányait a vállalkozások, illetve ismertették az eredményes (online) értékesítés és reklámozás alapjait. Ennek folytatásaként a gyakorlatban fogják most megmutatni, megtanítani a résztvevőknek, hogy miként használják sikerrel az üzleti reggelin hallottakat.

Válaszolnak majd a felmerülő kérdésekre, illetve lehetőség lesz időpontot egyeztetni személyre szabott egyéni konzultációra is.

Az április 10-i kiskunhalasi, az április 11-i kalocsai és az április 18-i bajai díjmentes workshopra a www.bkmkik.hu oldalon keresztül lehet jelentkezni.

A kamara jelentkezőket kizárólag a Jánoshalmai, Bácsalmási, Kunszentmiklósi, Kiskunmajsai, Tiszakécskei, Kalocsai, Kiskunfélegyházi, Kiskunhalasi, Kiskőrösi és Bajai járás vállalkozásaitól vár.

A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara ezzel az előadássorozattal is aktívan támogatja a vállalkozások fejlődését az állandóan változó gazdasági környezetben.


Rendezvénynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2