Ingyenes, kiváló lehetőség márkaépítésre, közösségépítésre, extra elérést és pénzkereseti lehetőséget is biztosít. Ez a YouTube. Egy minőségi márka-kommunikáció. Erről tartott képzést Bodrogi Bozán András minősített YouTube szakértő-tréner. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Google Magyarország közel három éve tartó együttműködése során minden alkalommal a legfrissebb információkat kapják a vállalkozók. Szükség is van rá. Kétségtelen, hogy a digitális világ ma már megkerülhetetlen. A fenntartható növekedés egyik legfontosabb hajtóereje, jelentős versenyképességi tényező.

A Google Digital Workshop célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék. Az online és offline képzések egyszerű és érthető online tananyagokkal segítik azokat a kkv-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat.
Bodrogi Bozán András kétszer két órás, ingyenes előadásából kiderült, hogy milyen eszközöket kínál a világ első számú videómegosztó platformja, amit érdemes használni a hatékonyság érdekében. A résztvevők megismerték a YouTube Partner Program főbb szereplőit, a fizetett reklám megoldásokat, formátumokat, és ennek kapcsán az úgynevezett YouTuberekkel való együttműködés lehetőségeit is.
A képzés rámutatott arra, hogy a digitális világban mennyire fontos a folyamatos fejlődés. A magyarországi kkv-k közül sokak esetében az alapok is hiányosak. 56 százalékuk még honlappal sem rendelkezik. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Google Magyarországgal közösen tavasszal három alkalommal szervez workshop-os továbbképzést a felzárkóztatás érdekében.


Rendezvénynaptár

Január 2021
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

Nincsenek események

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó