Adó szakmai nap - 2021.12.01.

2022. évi adócsomag címmel a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara online előadást szervez a megyei vállalkozások számára, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait.

Szakmai előadásunk online kerül megrendezésre.

A vevőszerzés bajnokai

 A vállalkozások felkészítése a digitális fejlődésre kiemelt célja a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának. Ennek jegyében tartotta november 4-én A vevőszerzés bajnokai című előadását a neves marketing guru, Wolf Gábor.

Fiatalból vállalkozó!

Ki ne szeretné az üzleti látókörét, a tudását szélesíteni, a kapcsolati hálót bővíteni? Erre a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a leendő fiatal vállalkozóknak is kínál lehetőséget a Kamarai Business JR Kávéház keretein belül, és a Kamara a vállalkozásokért egyetemi kurzussal, amely tavaly született meg a kamara vezetése és a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara oktatóinak együttműködéséből.  

A Kamarai Business JR Kávéház november 4-i programja egy fiatal, friss vállalkozói csapatot mutatott be Fiatalból vállalkozó címmel. Borbély Bence közgazdász és Buday Bence mérnök beszélt az indulásról és arról, hogy miként jutottak el a Full Funnel Marketing megalapításáig.

A munka világa - megnyílt az idei fotókiállítás Kecskeméten

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által meghirdetett „A munka világa” című XII. országos fotópályázatra az idei esztendőben 53 alkotó 228 képpel nevezett. A Bedi Gyula – EFIAP, A-MAFOSZ/p - fotóművész, Horosnyi Sándor Attila – EFIAP, A-MAFOSZ/s - fotóművész és Péjó Zoltán – ES-MAFOSZ alkotta zsűri döntése alapján a következő eredmények születtek: 1. helyezett lett Jámbori Tamás Kerámiaégetés című fotójával. A 2. Sági Ági, képének címe: Csövek ura. A 3. helyen Ligeti László Hibaelhárítás című fényképe végzett. A kollekció- és különdíjat Lex Mihály 4 alkotásával érdemelte ki.

Kamarai kitüntető díjak – 2020

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése a koronavírus-járvány miatt idén adta át a 2020. évi kitüntető díjakat az arra érdemes vállalkozásoknak. Az átadásra az október 26-i küldöttgyűlésen, ünnepélyes keretek között került sor.

Rendezvénynaptár

November 2021
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó