A munka világa - tárlatnyitó és eredményhirdetés: Baja, 2022. október 3.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által meghirdetett országos fotópályázaton az idén 50 alkotó 215 képét értékelte a neves zsűri, amelyből 38 képet választott be „A munka világa” című kiállítás anyagába. A tárlatnyitóra és egyben díjátadó ünnepre október 3-án, hétfőn 17 órakor kerül sor Baján, a Bácskai Kultúrpalotában.

Üzleti találkozó az Egyesült Arab Emírségek magyarországi nagykövetével

Miért vonzó az Egyesült Arab Emírségek a magyar vállalkozások számára? Ezzel a címmel szervezett üzleti fórumot és konzultációs napot a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Ember és természet kontrasztja

Évente legalább tízezer látogatónak nyújt esztétikai élményt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara azzal, hogy az emeleti kiállítótérben Bács megyei, vagy a térséghez kötődő művészek munkáiból rendez kiállítást. Ebben a hónapban Szász Norbert fotóalkotásai láthatók. A megnyitón a rögzített pillanatok örök valóságáról beszélt köszöntőjében Sipos Zsolt, a kamara titkára, majd Németh Ferenc hegedűművész és tanítványa, Nagy Zsófia muzsikája színesítette az ünnep perceit.

Jubileumi Bácskai Napot tartottak Baján

Szeptember 3-án tartották meg a X. Bácskai Nap rendezvényt a Petőfi-szigeti Turisztikai Központban. A szervező Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Bajai Képviselete idén is a térség kiváló élelmiszeripari termékeit előállító kistermelőket hívta meg és díjazta a Kiváló Bácskai Termékdíjjal.

Sikeres Hírös Vacsora a szakképzés támogatásáért

FRISSÍTVE

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2022. augusztus 25-én rendezte meg hagyományos jótékonysági vacsoraestjét. A Kecskeméti Csárda és Borházzal közösen szervezett, országosan egyedülálló vacsoraest célja ezúttal is az volt, hogy a bevételből – a megye vállalkozóinak segítségével – a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulóknak segítséget nyújtson.

Rendezvénynaptár

Október 2022
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó