A Google Magyarország Kft. Digital Workshop országos előadássorozatának újból Kecskemét volt a helyszíne. A tavaszi program nagy érdeklődés mellett zajlott, mint ahogyan ezúttal is számos kis- és közepes vállalkozás vezetője, képviselője volt jelen az ingyenes, két órás előadáson, amelyre most is a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara adott lehetőséget. A vendégeket Orosziné Varga Zelma, a köztestület kommunikációs vezetője köszöntötte.

Milyen lehetőségeket rejt az internet a kis- és közepes vállalkozások részére?
Hogyan lehet profitot termelni a weben?
Digitális marketingstratégia kialakítása a Google Magyarország tolmácsolásában.
Többek között ezekkel a témákkal foglalkozott a Google Digitális Workshop-ja, ugyanis az online világban a KKV-nak is óriási lehetőség rejlik – hangsúlyozta Balog Gábor. A Google Digital Workshop regionális oktatásszervezője az elmúlt fél év alatt 30 városban tartott előadást, így számtalan tapasztalatra tett szert. Ezek szerint leginkább a tippekre, trükkökre kíváncsiak a vállalkozók; arra, hogy miként lehet még több ügyfelet szerezni és forgalmat növelni a digitális világ adta lehetőségekkel. A hallgatóság zöme általában kezdő vállalkozó; ők a digitalizáció elején járnak – fogalmazott Balog Gábor. Az eddigi visszajelzések szerint sikeres ez a fajta felzárkóztatás. Már több KKV új piacot tudott meghódítani, és bevételt is növelni.
Egy helyi, informatikával foglalkozó kkv-nál dolgozó munkatárs is kíváncsi volt a workshop-ra. Borbély Bence, az AXEL Professional Softwares Kft. alkalmazottjaként az AnswerMiner marketingvezetője elmondta: a Google nagy segítséget jelent számukra is, mert több alkalmazását használják a felhasználóik adatainak megszerzésére, illetve a szolgáltatásuk jobbá tételéhez.
Az interaktív program során számos kérdést megválaszolt az előadó. Balog Gábor kiemelte: a jó weboldal minden készüléken gyorsan és jól kell, hogy működjön. A tartalma legyen informatív, jól olvasható és élményt adó. Lényeges, hogy közel kerüljenek a vállalkozók az oldaluk látogatóihoz; ehhez a beépített méréseket feltétlenül alkalmazni kell. Az ügyfélelégedettség érdekében minden véleményre fontos reagálni. Balog Gábor azt is elmondta, hogy egy KKV-nak kizárólag a Facebook-on lenni nem célszerű. A saját, és folyamatosan javított, valamint aktualizált honlap ma már elengedhetetlen!

További információk:

hiros.hu
kecskemetitv.hu
keol.hu


Rendezvénynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2