Kamara a vállalkozásokért – új tantárgy a Neumann János Egyetemen

A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen „Kamara a vállalkozásokért” néven exkluzív, szabadon válaszható tárgyat indított el 2020. szeptemberében. A kurzus hallgatói a GTK oktatóitól, valamint a megye sikeres üzletembereitől és gazdasági szakembereitől tanulhatják meg az üzleti ötletek megvalósításának és egy vállalkozás elindításának mesterfogásait.

Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az első képzési alkalmon elmondta, a kamara számára rendkívül fontos, hogy az önálló ötletekkel, vállalkozói ambícióval rendelkező fiatalok már a tanulmányaik idején megismerjék a kamara által nyújtott szolgáltatásokat. Végzett szakemberként elképzeléseik megvalósításának kezdetén és később is számos területen tudja a kamara cégük fejlődését segíteni. A kamarával könnyebb felfedezni azokat az értékeket, amivel érdemes élni, ilyen például az a kapcsolati tőke és az a szakmai tapasztalat, amelyet ez a vállalkozói közösség nyújthat számukra.
Dr. Szívós László, a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának vállalati kapcsolatokért felelős dékánhelyettese kiemelte, a képzés során a résztvevő hallgatóknak saját üzleti koncepciójuk megfogalmazására, megtervezésére és előadására is lehetőségük lesz. A hallgatói csoportok munkáját egy megyei üzletemberekből összeállított mentorcsapat fogja segíteni és véleményezni.

A témáról, illetve az első képzési alkalomról további részletek:
hirös.hu
Kecskeméti Televízió – Hírös Hírek
Kecskeméti Televízió - Gazdasági Ablak
keol.hu

Fotó: keol.hu


Rendezvénynaptár

Június 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2