Azokat ünnepeljük, akik értéket, munkahelyeket teremtenek. Ha jól működik a gazdaság, akkor minden más is jól működhet. Így köszöntötte Gaál József a megye gazdaságának legkiválóbbjait. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a „TOP 100 – Bács-Kiskun Megye Gazdasága 2018” című kiadvány bemutatóján kijelentette: megyénk gazdasága szépen teljesít.

A rendezvényen való kiemelt érdeklődés is visszaigazolta, hogy fontos az a tevékenység, amit a köztestület kezdeményezett és folyamatosan szorgalmaz 2002 óta. A szűkebb hazánk élmezőnyét bemutató évkönyvre, a TOP 100-ra egyre több vállalkozásnál tekintenek hivatkozási alapként.

Ebben az évben is a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága Tervezési és Elemzési Osztálya, valamint a Központi Statisztikai Hivatal Szegedi Főosztálya együttműködése révén született meg a TOP 100. 
A gazdasági társaságok teljesítményét, fejlődését prezentáló füzet összefüggéseiben tárja olvasói elé az elmúlt év főbb tendenciáit, az eligazodást pedig ábrák és grafikonok segítik. Ezekről beszélt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága igazgatója, Benda Ferencné, majd Grábics Ágnes, a Központi Statisztikai Hivatal Felhasználói kapcsolatok főosztályának Komplex szolgáltatások osztályvezetője.

A könyvbemutatón jelen volt néhány olyan TOP 100-as vállalkozást is, amelyeket a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Díjbizottsága az elért szakmai sikerekért 2018-ban elismerésben részesít.  

A Bács-Kiskun Megye Gazdaságfejlesztéséért Díjat a kecskeméti AUTÓFLEX-KNOTT Kft. érdemelte ki.

Bács-Kiskun Megyei Innovációs Díjban részesült a kecskeméti Silveria Kft.

Az Év Ipari Vállalkozása Díjat az idén a kiskőrösi PROTOKON Kft. érdemelte ki.

A tavalyi díjazottak közül Deutschné Sipos Irén nem tudta átvenni az elismerését. A TOP 100 bemutató volt a méltó alkalom, hogy ez megtörténjen.A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnöki Éremmel jutalmazta Deutschné Sipos Irént, a kecskeméti Pool. M. Kft. ügyvezetőjét.

Rendezvénynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2