Kkv-k is labdába rúghatnak az innovációs kiírásoknál

Nem szabad megijedni az innovációs kiírásoktól – javasolta az EU-forrásra pályázó vállalkozásoknak Madarász András, a GoodWill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft. értékesítési igazgatója a Világgazdaság konferenciáján.

Bővebben...

Közlemény - ebzárlat

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Bács-Kiskun megye teljes közigazgatási területén 2015. március 28. napjától számított 21 napig ebzárlat és legeltetési tilalom elrendelésére kerül sor.

Bővebben...

Megújult a Malom Központ P1-es szintje

Megújult a Malom Központ mínusz egyes kereskedelmi szintje. Olyannyira, hogy rá sem lehet ismerni az immár rendkívül impozáns, és új funkciókat kapott területre, melynek csütörtök délutáni hivatalos átadásán megjelent Gaál József, Kecskemét alpolgármestere, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.

Bővebben...

További szigorítások szükségesek az árubemutatókkal kapcsolatos szabályozásban

Tovább szigorítana az árubemutatókra vonatkozó szabályokon a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a tárca ezért egyeztetést kezdeményezett a társhatóságok és civil szervezetek bevonásával – hangzott el a témában tartott sajtótájékoztatón szerdán, Budapesten.

Bővebben...

Átadták a 2014. évi Magyar Innovációs Nagydíj elismeréseket

A múlt évi kiemelkedő innovációk elismeréseként átadták a 2014. évi Magyar Innovációs Nagydíj elismeréseket márcus 26-án a Parlamentben. Az elismertek között megyénk vállalkozásai is szerepelnek.

Bővebben...