Gazdasági Havi Tájékoztató 2015. június

Megjelent az MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézetének júniusi tájékoztatója, amelyet a mellékletekben olvashatnak magyar és angol nyelven.

ELBIR – bűnmegelőzési hírlevél – 2015. július

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2015. július havi bűnmegelőzési hírlevele a mellékletben található.

Bővebben...

Dél-alföldi Innovációs Díj 2015. évi Pályázati kiírása

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságának elnöksége együttműködve a régió három kereskedelmi és ipari kamarájával és a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesülettel 2015. évben is pályázatot hirdet a Dél-alföldi Régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.

Bővebben...

Gazdasági Ablak IX. évf. 6. szám

Megjelent a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Ablak című 4 oldalas gazdasági melléklete a Petőfi Népében. Sajtótermékünk pdf formátumát a csatolt állományban olvashatja.

Ingatlanpiac - Fa építészet népszerűsítése!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk az "Ingatlanpiac" című műsor két részét.

Venyige Spa – Újabb nevezetességgel gazdagodott Eger. Építészeti díjakat halmoz egy magánbirtokon épült borászat, a Borterasz és Venyige Spa. Bemutatunk egy letisztult, tájba illeszkedő és a nagyközönség számára is nyitott HELY-et.

Bővebben...