Tájékoztató: az ügyfélszolgálat május 29-én zárva tart

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy 2015. május 29-én pénteken zárva tart!

Megértésüket köszönjük!

A fogyasztóvédelmi hatóság megkezdi a nyári idegenforgalmi ellenőrzéseket

Dr. Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter által jóváhagyott éves ellenőrzési és vizsgálati program alapján a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) és a megyei kormányhivatalok fogyasztóvédelemért felelős szervezeti egységei június elsején megkezdik a nyári idegenforgalmi ellenőrzéseket - jelentette be Kiss Anita, az NFH szóvivője szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Bővebben...

A Mercedes-Benz tanulója nyerte a Szakma Sztár Fesztivál országos versenyt

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. a duális szakképzés és duális főiskolai képzés terén már a kezdetektől úttörő szerepet vállalt. A duális képzést is nyújtó Kecskeméti Műszaki Főiskola (GAMF) és a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. közötti együttműködésnek köszönhetően 2012 szeptembere óta főiskolai hallgatók is csatlakoztak a gyár csapatához.

Bővebben...

Meghívó: Képszerkesztés alapjai Adobe Photoshop programmal - evogreen Akadémia

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az evogreen Akadémiával együttműködve meghirdeti a Képszerkesztés alapjai Adobe Photoshop programmal című kurzusát.Ön hányszor került abba a helyzetbe, hogy a készülő prezentációhoz, dokumentumhoz megtalálta a (közel) tökéletes képet, és csak egy pici szerkesztésre lett volna szükség, de hozzá se mert kezdeni…

Bővebben...

Üzleti delegáció Tajvanra, 2015. szeptember 13-19.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy Parragh László, az MKIK elnökének vezetésével 2015. szeptember 13-19. között a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációt szervez Tajpejbe, a Tajvani-Magyar Üzleti Tanács 9. ülésére.

Bővebben...