Meghívó: Pénz, de honnan? - Fókuszban az új EU-pályázatok

2015-ben jelentős összegű EU-pályázati programok nyílnak a kkv-k és a regionális szereplők számára. A Vidékfejlesztési Program is tartalmaz újdonságokat. Folyamatos meghirdetésre lehet számítani, s a legfrissebb információkat azonnal továbbadják előadóink a Pénz, de honnan? roadshow-állomásokon.

Bővebben...

Meghívó: 2015. február 2., Békéscsaba "Vállalkozói Akadémia"

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége tisztelettel meghívja Önt a „Vállalkozói Akadémia” című térítésmentes, sajtónyilvános rendezvényre.

Bővebben...

Újra pályázható a logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztését támogató pályázati felhívás

A korábban felfüggesztett „Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése” című (GOP-2011-3.2.1 kódszámú) pályázati felhívás ismételten megnyitásra kerül.

Bővebben...

Indul a duális képzés a kertészetin is

Elsőként Magyarországon Kecskeméten indul el a kertészmérnök duális képzés 2015 szeptemberében. Többek között erről is hallhattak ma a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Karának nyílt napján az érdeklődő hallgatók. Ez azonban csak egyike annak a sok új lehetőségnek, amelyet a kertészeti kar kínál a leendő hallgatóinak.

Bővebben...

Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés - 2015.02.05.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elsősegélynyújtó képzést szervez a megyei vállalkozások képviselői számára, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

Bővebben...