450 milliárd forintnyi pályázattal indít magyar nyelvű honlapot az MFK

A több 1000 milliárdos európai pályázati források hatékonyabb felhasználásáért, 66 nyitott pályázattal indít magyar nyelvű honlapot a Magyar Fejlesztési Központ – jelentette be Kiss Antal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium miniszteri biztosa, a központ vezetője 2015. július 28-án, Budapesten.

Bővebben...

A Tomori Pál Főiskola pótfelvételt hirdet Kecskeméten

Alapképzési szakok (BA)
Képzési idő: 6+1 félév
Önköltségtérítés: nappali tagozaton 170.000, levelező tagozaton 160.000 Ft/félév
• Gazdálkodási és menedzsment
• Pénzügy és számvitel

Bővebben...

Hírös Pékverseny - 2015. augusztus 18.

A Hírös Hét Fesztivál keretében az idén is szeretnénk meghirdetni a Hírös Pékversenyt, melyen térségi pékmestereink mérettethetik meg magukat. A részleteket és a nevezési lapot a csatolmányban találják.

Attachments:
Download this file (Felhívás2015.pdf)Felhívás2015.pdf

Meghosszabbított hőségriasztás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Paller Judit megbízott országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az Országos Közegészségügyi Központ szakmai ajánlásait figyelembe véve a korábban kiadott és érvényben lévő 3. fokú hőségriasztást 2015. július 26-án 24.00 óráig meghosszabbítja.

Bővebben...

Parragh László: szabályozási szinten minden adott a duális szakképzéshez

A tudás két forrását, az oktatást, valamint a kutatás-fejlesztés-innovációt gazdaságközelivé kell tenni ahhoz, hogy Magyarország igazán vonzó befektetési célpont legyen, ezáltal növekedjen a hozzáadott érték, emelkedjenek a jövedelmek, gyarapodjon a társadalom - nyilatkozta Parragh László az MTI-nek.

Bővebben...