Külpiacra lépésre ösztönzi a fiatal vállalkozókat a Magyar Nemzeti Kereskedőház

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) idén nyolcadik alkalommal szervezte meg a Fiatal Vállalkozók Hete nevű rendezvénysorozatot november 16-20. között. Ennek részeként tartották meg a kifejezetten exportlehetőségekre fókuszáló Nemzetközi Napot a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) szakmai támogatásával. A program célja az volt, hogy a fiatal vállalkozók hasznos, naprakész, gyakorlati tudnivalókkal gazdagodjanak a sikeres külpiaci tevékenység kapcsán.

Bővebben...

Nemzetközi Közlekedési Konferencia

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2015. november 26-27-én immár tizenhetedik alkalommal szervez Szegeden
Nemzetközi Közlekedési Konferenciát "A közlekedési szolgáltatások feltételrendszerei Magyarországon" címmel.

Bővebben...

SMART kurzus - okos a telefonom, okos TV-m, de elég okos vagyok én is hozzá? - evogreen Akadémia

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az evogreen Akadémiával együttműködve meghirdeti a "SMART kurzus - okos a telefonom, okos TV-m, de elég okos vagyok én is hozzá?" című képzést.

Bővebben...

Magyar-Román Külgazdasági Konferencia és üzletember találkozó

Meghívjuk Önt a Magyar-Román Külgazdasági Konferenciára és üzletember találkozóra a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar - Román Tagozata, Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében.

Bővebben...

Decemberben dönthetnek az adózók

December közeledtével az adózóknak érdemes átgondolniuk, hogy a következő évtől milyen adózási mód szerint kívánják adókötelezettségeiket teljesíteni.

Bővebben...