Microsoft Excel – a táblázatkezelés alapjai kurzus – evogreen Akadémia

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az evogreen Akadémiával együttműködve meghirdeti a "Microsoft Excel – a táblázatkezelés alapjai" című kurzust.

Bővebben...

Microsoft Excel – haladó kurzus – evogreen Akadémia

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az evogreen Akadémiával együttműködve meghirdeti a "Microsoft Excel – haladó kurzust".

Bővebben...

Telefonos ügyfélszolgálat: az 5 perces szabályról

Valószínűleg Önt is bosszantotta már, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton ügyintézővel csak hosszú várakozást követően tudott beszélni, vagy már a várakozás közben feladta, s letette a kagylót.

Bővebben...

A Magyar Turizmus Zrt. és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közös sajtóközleménye: Torkos Csütörtök

2016. február 9-én zárult a Torkos Csütörtök éttermi regisztrációja, 11-én pedig már nyitástól 50%-os kedvezményekkel várják a részt vevő vendéglátóhelyek a torkoskodni vágyókat. Az akció hivatalos weboldalán, a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon megtalálható a résztvevő éttermek listája az online étteremkeresőben.

Bővebben...

Pénzügyi konzultáció a Kína iránt érdeklődő vállalkozások számára

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar - Kínai Tagozata szervezésében megrendezésre kerülő „Pénzügyi konzultáció a Kína iránt érdeklődő vállalkozások számára” című rendezvényére.

A programon a Bank of China Hungária és az Exim szakértői röviden ismertetik a szakterületüket érintő legfontosabb tudnivalókat, majd egyéni konzultációra nyílik lehetőség.

Időpont: 2016. február 23., kedd, 14:00-16:00

Bővebben...