Új vámkódex előadás

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató előadást szervez a 2016. május 1.-vel életbe lépő Új Vámkódex és Végrehajtási rendeletei témakörben, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

Időpont:    2016. május 5. csütörtök, 9 óra

Előadó:    Dobozy László pénzügyőr alezredes, osztályvezető - BACSAVIG

Attachments:
Download this file (MeghVamkodex.doc)MeghVamkodex.doc

Bővebben...

MKIK Brüsszeli EU Képviseletének hírlevele 2016/8

MKIK Brüsszeli EU Képviseletének soron következő elektronikus hírlevelét (2016/8. szám) a csatolt fájlban megtalálja.

Adóklub Kecskeméten

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága Adóklubot rendez Kecskeméten, a Kuruc körút 16. szám alatt 2016. május 04-én, szerdán, 8-tól 11 óráig. Az előadáson tájékoztatót hallhatnak a résztvevők a vámjogszabályok 2016. május 01-én hatályba lépő változásairól. Az előadó Dobozy László pénzügyőr alezredes, osztályvezető. A részvétel ingyenes, az érdeklődők részvételi szándékukat a 76/512-632 telefonszámon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezhetik.

Környezetvédelmi Oktatók Országos Tanácskozása

Egyetemek, Főiskolák Környezetvédelmi Oktatóinak VIII. Országos Tanácskozása
2016. május 05-06. - Tudomány és Technika Háza, Kecskemét, Rákóczi út 2.

Attachments:
Download this file (Program.pdf)Program.pdf

IV. Helyi Termék Ünnep 2016. május 7-8-án Kecskemét Főterén

Sokszínű hagyományőrző programok az egész családnak a IV. Helyi Termék Ünnepen és a Bács-Kiskun Megyei Értékek Napján Kecskemét Főterén

Negyedik alkalommal, 2016. május 7-8-án rendezi meg Kecskemét Főterén az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a IV. Helyi Termék Ünnepet, melynek kiemelt programja a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében a Bács-Kiskun Megyei Értékek Napja. A kétnapos rendezvény bőségesen kínál minden korosztály számára programokat.

Bővebben...