Bács-Kiskunban itthon vagy! Ösztöndíj pályázat szakmát tanuló fiataloknak és felnőtteknek

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat tanulmányi ösztöndíj pályázatot hirdet. Mindazok, akik szakmát tanulnak és Bács-Kiskun megyében szeretnének boldogulni, anyagi támogatásra számíthatnak. A felnőttképzésben tanulók is pályázhatnak. A program hozadéka, hogy a helyi vállalkozások jól képzett szakemberekhez jutnak. A pályázati feltételekről és minden tudnivalóról részleteket itt olvashat.

 

Be Smart startup verseny – pályázati felhívás

Immáron 9. alkalommal rendezi meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Be Smart versenyét, amelyen a legígéretesebb startupok értékes hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek. A verseny fő támogatói Budapest Főváros és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal.

Felhívás - Magyar Innovációs Nagydíj pályázat

FELHÍVÁS A 2018. ÉV LEGJELENTŐSEBB INNOVÁCIÓS TELJESÍTMÉNYÉNEK ELISMERÉSÉRE

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, az Agrárminisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve, 27. alkalommal hirdeti meg a

MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Mellékletek:
Download this file (2018Nagydij_felhivas.pdf)2018Nagydij_felhivas.pdf

Pályázati felhívás - Szakképzési Díj 2019

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) felhívással fordul a vállalatokhoz, közintézményekhez, civil és társadalmi szervezetekhez, valamint magánszemélyekhez, hogy vegyenek részt a 2019-es Szakképzési Díjra kiírt pályázaton. A díj legfőbb célja, hogy emelje a gyakorlatorientált szakképzés társadalmi megbecsülését Magyarországon, hogy ösztönözze a magyarországi szakképzési rendszer fejlesztését. Egy jól működő, gyakorlatorientált szakképzési rendszer a fiatalok számára lehetővé teszi a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását, ami megalapozza a sikeres szakmai pályafutását.

A kiváló műszaki alkotók elismerése

Ebben az évben immár 30. alkalommal hirdették meg a Gábor Dénes-díjra történő felterjesztés felhívását. A díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

Rendezvénynaptár

Március 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó