Család és KarrierPONT a Bácskai Napon

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara immár hatodik alkalommal szervezte meg Baján a Bácskai Napot, amelyre május 26-án, szombaton délelőtt került sor a Bácskai Kultúrpalotában.

A mellékelt projektleírásban hasznos információkat találnak a rugalmas foglalkoztatásban érintett munkavállalók és munkáltató egyaránt. Tekintsék meg ajánlatunkat, és amennyiben részt kívánnak venni, kérjük jelezzék a Család és KarrierPONTok-ban.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara új projektjének keretében a vállalkozások mellett a déli térségben élő családokat, hölgyeket is támogatni kívánja azzal, hogy a munkaerő-piaci igényeket felméri, majd célzott szolgáltatásokkal segíti a munkaerő-piaci kereslet és kínálat összehangolását.

A Kamara és Konzorciumi partnerei által működtetett Család és KarrierPONTOK (Baja, Kalocsa, Kiskunhalas) tevékenységeinek pontosításához szeretnénk megismerni a térségben jelen lévő Munkáltatók igényeit. Örömmel fogadjuk, ha Ön is válaszol rövid kérdőívünkre, itt vagy a www.bkmkik.hu oldalon a Család és KarrierPONT menüpontban.

Munkáltatói igyének felmérése

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és Konzorciumi partnerei által működtetett Család és KarrierPONTOK (Baja, Kalocsa, Kiskunhalas) tevékenységeinek pontosításához szeretnénk megismerni a térségben jelen lévő Munkáltatók igényeit. Örömmel fogadjuk, ha Ön is válaszol az alábbi rövid kérdésekre.

Munkáltatói kérdőív

Család és KarrierPONT kérdőív

 

 

 

 

 

Rugalmas megoldások - vonzó munkahelyek

A rugalmas (atipikus) foglalkoztatási formák alkalmazása egyre több vállalkozás életében szükségszerűvé válik. A gazdasági környezet változásai mellett a társadalmi szükségletek is változnak. Felértékelődött a munka és magánélet egyensúlya. Egyre több ember igényli a hagyományos, napi fix 8 órától eltérő munkaidő beosztást.

Rendezvénynaptár

Június 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Kamarai Videók

Várható események

Digitális KKV Nap
2018.06.26
9:30 - 14:00

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó