A szakmunka értéket őriz és értéket teremt. Biztos egzisztenciát nyújtó életpálya, amely megadja a mesterré válás lehetőségét is. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hathatós munkájának is köszönhető, hogy megyénkben évről évre egyre több végzős szakiskolai tanuló méltó arra, hogy megmérettesse magát a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen. Az idei döntőn három arany, két ezüst és három bronzérem született. Büszkeségeink: a hat kecskeméti, az egy kiskunfélegyházi és egy kiskunhalasi diák, szakmai, valamint gyakorlati oktatóik ünnepélyes keretek között részesültek pénzbeli díjazásban.

 

„Kívánom, hogy szakmai pályafutásuk során legyen meghatározó élmény ez a díjátadó ünnepség is, a felkészülés eddig tartó útja, aminek eredménye a kimagasló siker.”

Így fogalmazott a köztestület nevében köszöntőt mondó Kurdi Viktor általános alelnök. Szavai szerint az utánpótlás, a szakmai kiválóságok hozzájárulnak a vállalkozások eredményességéhez, a foglalkoztatáshoz, a munkahelyteremtéshez és a szakmák továbbörökítéséhez.
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az SZKTV-n 1-3. helyezést elérő versenyzőket, a gyakorlati képzést folytató gazdálkodó szervezetnél felkészítő egy gyakorlati oktatót, a Kecskeméti Szakképzési Centrum és a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum pedig a felkészítést végző intézményi egy elméleti szakoktatót díjazásban részesítette.
A díjakat Kurdi Viktor, a kamara általános alelnöke, Leviczky Cirill, a Kecskeméti Szakképzési Centrum kancellárja, Vikker József, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum főigazgatója, valamint a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatója, Ignácz Bence adták át.
A Kecskeméti Szakképzési Centrum a kimagasló, példamutató oktató és nevelő munkát végző pedagógusai elismerésére „AZ ÉV TANÁRA” és „A TAGINTÉZMÉNY KIVÁLÓ TANÁRA” kitüntetéseket alapította. A kitüntetés a közismereti, illetve a szakmai elméleti és gyakorlati oktatás-nevelés területén, a tehetséggondozásban, a diáksport szervezésében, veszélyeztetett és hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatásának segítésében, valamint a kollégiumi nevelés területén, a gyermekek testi és lelki egészségének elősegítésében huzamos időn át kiemelkedő tevékenységet folytató pedagógusoknak adományozható. A Kecskeméti Szakképzési Centrum ezekkel a díjakkal köszönte meg kollégáinak a kimagasló szakmai színvonalon végzett áldozatos munkát.
Az ünnepség fényét emelte a Kecskeméti Szakképzési Centrum tanulóinak műsora: Kollár Angéla klarinét játéka és Molnár Blanka szavalata.

Rendezvénynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2