Kamaránk 2002-ben vállalkozott először arra, hogy a megye gazdaságát számottevően meghatározó szereplők és folyamatok elemzését elkészíti, kiadványba szerkeszti. Néhány év kihagyása, valamint hivatalok szerkezetváltása sem szakította meg ezt a sokak által ismert és elismert hagyományt.

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága, valamint a Központi Statisztikai Hivatal Szegedi Főosztálya idén is kitartó és hűséges partnernek bizonyult abban, hogy a nyilvánosság előtt, minőségi szakmai elveket követve mutassuk be térségünk legjobb vállalkozóinak üzleti eredményeit, kimagasló teljesítményét.

A most elkészült beszámolóból képet kaphatnak arról, hogy milyen valójában megyénk gazdasági szereplőinek összetétele, hogy miként járul hozzá szűkebb környezetünk 100 legkiemelkedőbb gazdasági társasága a közteherviseléshez, ugyanakkor bepillantást nyerhetnek egyes nemzetgazdasági ágazatok működésébe is.
Érdekes és értékes adatokhoz juthatnak a legjobbak járásonkénti megoszlása, valamint a megye export és import forgalmának tekintetében. Részben megismerhetik Bács-Kiskun 30 legkiválóbb importőrének és exportőrének eredményeit is. Információt szerezhetnek az alkoholos italok gyártásáról és forgalmáról, végül pedig elolvashatják a megye általános gazdasági helyzetéről szóló statisztikai elemzést.

Úgy gondoljuk, hogy kiadványunk hiánypótló a vezetői döntéseket elősegítő, a befektetői motivációkat felkeltő adatállomány, valamint az egyedi gazdaságelemzés tekintetében, előremutató a fejlődés lehetséges perspektíváinak felmutatásában.

Öröm számunkra, hogy Magyarország tartós gazdasági növekedésének időszakában számot adhatunk hazánk legnagyobb földrajzi területű megyéjének fejlődéséről, amelyhez nagymértékben hozzájárult 100 legkiválóbb gazdasági társaságunk is.

Ajánljuk, forgassák haszonnal elemzéseinket!


Rendezvénynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2