Az együttműködés célja a hazai környezetvédelmi megoldásokkal foglalkozó vállalkozások szakmai támogatása versenyképességük növelése érdekében.

Kun Gábor, a Magyar Nemzetei Kereskedőház (MNKH) vezérigazgató helyettese, és Dr. Ágoston Csaba, a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének (KSZGYSZ) elnöke stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az Ökoindustria Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállításon.

A KSZGYSZ az egyik legnagyobb hazai környezetvédelmi érdekszövetség, mely tevékenységével hozzájárul tagjai hazai és külpiaci érvényesüléséhez, melyek főként a víz- és hulladékgazdálkodás területén működnek. Az MNKH kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemmel foglalkozó vállalkozások külpiacra juttatására, így a két szervezet a közös cél elérése érdekében írta alá a megállapodást.

Az együttműködés célja a hazai környezetvédelmi megoldásokkal foglalkozó vállalkozások szakmai támogatása versenyképességük növelése érdekében. Ennek keretében a két szervezet kapcsolati rendszerén keresztül segíti az új beszállítói kapcsolatok és kapacitások létrejöttét, a magyar és külföldi vállalkozások közötti együttműködések kialakítását, bővítését, az új célpiacok elérését.

Forrás: Magyar Nemzeti Kereskedőház


Rendezvénynaptár

Június 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Várható események

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó