Az együttműködés célja a hazai környezetvédelmi megoldásokkal foglalkozó vállalkozások szakmai támogatása versenyképességük növelése érdekében.

Kun Gábor, a Magyar Nemzetei Kereskedőház (MNKH) vezérigazgató helyettese, és Dr. Ágoston Csaba, a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének (KSZGYSZ) elnöke stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az Ökoindustria Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállításon.

A KSZGYSZ az egyik legnagyobb hazai környezetvédelmi érdekszövetség, mely tevékenységével hozzájárul tagjai hazai és külpiaci érvényesüléséhez, melyek főként a víz- és hulladékgazdálkodás területén működnek. Az MNKH kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemmel foglalkozó vállalkozások külpiacra juttatására, így a két szervezet a közös cél elérése érdekében írta alá a megállapodást.

Az együttműködés célja a hazai környezetvédelmi megoldásokkal foglalkozó vállalkozások szakmai támogatása versenyképességük növelése érdekében. Ennek keretében a két szervezet kapcsolati rendszerén keresztül segíti az új beszállítói kapcsolatok és kapacitások létrejöttét, a magyar és külföldi vállalkozások közötti együttműködések kialakítását, bővítését, az új célpiacok elérését.

Forrás: Magyar Nemzeti Kereskedőház

Rendezvénynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2