Könyvelőkkel a duális képzésben - szakmai rendezvény a kamarában

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Könyvelőkkel a duális képzésben” címmel két napos továbbképzést rendezett Kecskeméten a gyakorlati képzőszervezetek gazdasági, pénzügyi, humán-politikai területen dolgozó munkatársai részére.


A rendezvény előadói voltak: Balog Adrienn, közgazdász, mérlegképes könyvelő, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tanulószerződéses tanácsadója és Gibárszki Sándorné, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezető tanulószerződéses tanácsadója.

Az előadásokon pontosították a gyakorlati képzéssel kapcsolatos alapfogalmakat, továbbá áttekintették az elszámolással, bevallással kapcsolatos tudnivalókat.
A részvevők megismerkedtek a külső képzőhelyen folyó gyakorlati képzés jogszabályi feltételeivel, a gyakorlati képzőhely nyilvántartásba vételi eljárásának menetével.
Az érdeklődők az előadásokon információkat kaptak a tanulók képzésével kapcsolatos dokumentációs kötelezettségekről, továbbá a tanulókat megillető pénzbeli és egyéb juttatásokról is.

 


Rendezvénynaptár

Október 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó