Online pályaválasztás

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkarama pályaorientációs tanácsadói az elmúlt időszakban főként online formában tudtak információt nyújtani a pályaválasztás előtt álló tanulók és szüleik számára. Online osztályfőnöki óra keretében ismerkedhettek meg a 7. osztályos diákok az oktatási, szakképzési rendszerrel. Fontosnak tartjuk, hogy a szülők is megfelelően legyenek tájékoztatva, hiszen a pályaválasztás nehéz döntését együtt hozzák meg.

Az iskolák nyitottan fogadták pályaorientációs segítségnyújtásunkat ebben a rendkívüli helyzetben. A pandémiás helyzet miatt online előadás keretében kaptak tájékoztatást a pedagógusok is.


A pályaválasztási Facebook oldalunkra a Bács Pályaválasztásra különösen nagy figyelmet fordítunk, hogy fontos, naprakész információval tudjuk ellátni a követőinket. Oldalunk követői között megtalálhatjuk a pályaválasztás előtt álló tanulókat, szüleiket, pedagógusokat és intézményvezetőket egyaránt.
Megjelent kiadványunk, az Ágazati Kalauz online formában is elérhető honlapunkon, hogy minél több tanulóhoz eljuttassuk a tudnivalókat. Idén is igyekszünk minél előbb elkészülni pályaorientációs kiadványunkkal, hogy segíteni tudjuk a diákokat a továbbtanulással kapcsolatos döntésük meghozatalában.

 


Rendezvénynaptár

November 2022
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2