A korábban kiküldött hírlevélben olvasható Zoll AED Plus típusú félautomata defibrillátor beszerzése kapcsán fontosnak tartjuk felhívni mindenki figyelmét – amennyiben már rendelkeznek defibrillátorral – a pótelektróda beszerzés fontosságára.

Varga Erika, a Defibrillátor Plusz Kft. ügyvezetője szerint, a mostanában hallható sorozatos újraélesztésekből okulva, különösen fontossá vált a megelőzés, illetve az erre való megfelelő felkészülés. Felkészülés gyanánt a gyakorlatias és mindenre kitérő oktatást és a segítségnyújtást elősegítő eszközök (defibrillátor, pótelektróda, elsősegélyláda) beszerzését javasolja. A megfelelő oktatás mellett a pótelektróda beszerzése is nagyon hasznos. Minden laikusok által használható defibrillátor elektródája egyszer használatos, így a segítségnyújtást követően nem kell az újabb elektróda beszerzésig nélkülöznünk a defibrillátorunkat; ismét, azonnal használatra kész lehet. Az elmúlt egy évben, oktatásunkon részt vett ügyfelek körében, három sikeres újraélesztés történt.

A balesetekre való megfelelő felkészülést elősegítendő a Defibrillátor Plusz Kft. rendkívüli kedvezményt ajánlott fel minden kamarai tagunk számára. A kedvezmény a Zoll AED Plus félautomata defibrillátor és gyermekelektróda együttes beszerzése esetén érvényesíthető.

Szeretnénk megkönnyíteni a jövőbeni kötelező munkahelyi elsősegély-nyújtási oktatások és eszközök beszerzését, így egy általános kérdőív kitöltése után, minden kamarai tagunk személyre szóló ajánlatot kaphat a Defibrillátor Plusz Kft-től. A kérdőív kitöltésével Ön is hozzájárulhat a cég által, Magyarországon végzett statisztikai felmérések gyorsabb adatgyűjtéséhez.

Engedje meg, hogy néhány fontos információt figyelmébe ajánljunk: ZOLL AED Plus defibrillátor tájékoztatója, Ez a legegyszerűbben használható készülék, Diagram a túlélés esélyeiről, Elérhetőség.


Rendezvénynaptár

August 2020
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó