Kamara a vállalkozásokért – új tantárgy a Neumann János Egyetemen

A Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen „Kamara a vállalkozásokért” néven exkluzív, szabadon válaszható tárgyat indított el 2020. szeptemberében. A kurzus hallgatói a GTK oktatóitól, valamint a megye sikeres üzletembereitől és gazdasági szakembereitől tanulhatják meg az üzleti ötletek megvalósításának és egy vállalkozás elindításának mesterfogásait.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt és kedves barátait ifj. Kunhegyesi Ferenc Bács-Kiskun Megyei Prima díjas festőművész kiállítására, amely 2020. október 1-én, csütörtökön, 17.00 órakor nyílik a kamara székházában.

meghivo kunhegyesi ferenc web

A művészről rövid ismertető a mellékletben olvasható.
A tárlat munkanapokon 8-17 óra között látogatható.
Tisztelettel kérjük vendégeinket, hogy a kötelező maszkhasználatot és a legalább másfél méter távolságot legyenek szívesek betartani!

Partnerünk, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara új kezdeményezése, a 2020. október 20-án megrendezésre kerülő Német-Magyar Ipari Kontaktbörze (B2B) az ipar számos területére koncentrál, úgy, mint: járműipar, gép- és berendezésgyártás, ipari automatizálás, elektronika, vegy- és műanyagipar, logisztika, energetika, IT, csomagolóipar, szolgáltatások.

Bács-Kiskun Megye Gazdaságáért Díjban részesült a Renner Bt.

A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés idei ünnepi ülésén azokat méltatták és ünnepelték, akik kiemelkedő teljesítményükkel odaadóan szolgálták és szolgálják folyamatosan térségünket. Rangos elismerésben, a Bács-Kiskun Megye Gazdaságáért Díjban a Renner Bt. részesült.

Javítsunk a levegő minőségén!

Nem mindegy, hogy mivel tüzelünk! Bizonyos anyagok használatával önmagunkat és a környezetünkben élők egészségét veszélyeztetjük. A Kéményjobbítók Országos Szövetsége XI. Országos Kéménykonferenciáján Netoleczky Károly, a szervezet elnöke így indokolta a szilárdtüzelés, mint főtéma aktualitását.

Rendezvénynaptár

September 2020
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó