Milyen lehetőségeket rejt az internet a kis- és közepes vállalkozások részére? Hogyan lehet profitot termelni a weben? A digitális marketingstratégia kialakításában segített a Bács megyei vállalkozások vezetőinek a Google Magyarország. A Digitális Workshop országos program kecskeméti rendezvényén zsúfolásig megtelt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gróf Széchenyi István konferencia terme.

A szervezésben kiemelkedő munkát végző köztestület számára fontos, hogy a vállalkozásokhoz eljussanak a naprakész információk a lehető legtöbb és legmodernebb csatornákon. Köszöntőjében Orosziné Varga Zelma, az iparkamara kereskedelemfejlesztési és kommunikációs vezetője elmondta: érdemes a cégeknek applikációt fejleszteni. A kamara is megtette ezt. A KulcsInfo mobil applikáció segítségével bárhol, bármikor elérhetők a kamarával kapcsolatos aktuális információk.
A KKV szektor van kitéve leginkább a számítógépes vírusoknak, mivel ők költenek a legkevesebbet a digitális védelemre. Erről Ballai Máté, a Bács-Kiskun megyei IKT tanácsadó beszélt előadásában. Hangsúlyozta: az innovatív eszközök bevezetése megkerülhetetlen. Ez idővel költségcsökkentést és egyben nyereségnövekedést generál.
Teszt, mérés, javítás - a hármas alapszabály. Ezt már Balog Gábor, a Google regionális oktatás-szervezője és előadója emelte ki. Megítélése szerint csak így lehet növelni egy cég honlapjának hatékonyságát. A közösségi média ereje vitathatatlan. Mint mondta: gyors, jól célzott és olcsó. Hazánkban 5,8 millióan vagyunk a Facebook-on. Ez a számarány, valamint a magyarok internetes hírfogyasztása európai uniós összehasonlításban jobb, ám az online bankolásban és vásárlásban rosszabb helyen állunk – emelte ki Balog Gábor.

A rendezvény előadásanyaga a mellékletben található.

A rendezvényen elhangzottakról a hirös.hu internetes oldalon is olvashat, a Google KKV-knak szóló Digitális Workshop programjáról pedig itt tájékozódhat.

Rendezvénynaptár

July 2020
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó