Lehetőségek az EU-s pályázatok rengetegében

Az Európai Unió pályázatai iránt még mindig nagy az érdeklődés. Ez indokolta, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara előadást szervezett a kis- és középvállalkozások vezetőinek és szakembereinek, hogy segítséget nyújtson számukra. A konferencia házigazdájaként köszöntőt Utasi Melinda, a köztesület gazdasági igazgatója mondott.

Komoly érdeklődés kísérte a rendezvényt. Elsőként A Széchenyi Programiroda egyik tanácsadója kapott szót. Sarok Krisztián elmondta: az iroda valamennyi szolgáltatása a gazdaságfejlesztés terén segíti a vállalkozásokat az ötlettől a projektzárásig.

Az uniós pályázatok dzsungelében iránytűt az MKB Bank képviseletében Molnár Attila mutatott. Emlékeztetett, hogy a források zöme az MFB pontokon keresztül jut el a sikeres pályázókhoz. Kiemelte a hitelezési szakértővel és a pályázatíróval való együttműködés fontosságát. A most aktuális „sztár” programok közül hármat emelt ki: a kutatásfejlesztési innovációs pályázatot, a foglalkoztatás ösztönzése célú pályázatot, valamint a pénzügyi eszköz hitelprogramot.

A konferencián a digitalizáció jelentőségéről és a vállalkozások lehetőségeiről Ballai Máté, kamaránk infokommunikációs tanácsadója tartott előadást.

Szó esett még az MFB Pontokon keresztül igénybe vehető kombinált támogatási programokról. Az érdeklődők az OTP Bank Nyrt. képviseletében Héjja Emese értékesítési senior szakértőt, valamint Hidvégi László MFB terméktámogatót hallgatthatták meg.

A sikeres program végén lehetőség nyílt személyes konzultációra is.

 

 


Rendezvénynaptár

February 2020
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó