Az Erasmus a fiatal vállalkozóknak egy határokon átnyúló mobilitási program, amely lehetőséget ad a fiatal vállalkozók számára, hogy olyan tapasztalt vállalkozóktól tanuljanak, akik kisvállalkozásokat működtetnek más részt vevő országokban. A program keretében a kiválasztott kapcsolattartó pontok helyi szinten hozzájárulnak az európai kkv-k nemzetköziesedéséhez és versenyképességének javításához; támogatják az új vállalkozók mobilitását, valamint növelik a részvételi szándékot a programban és a vállalkozásalapításban. További információk

Erasmus honlap

„Mi leszek, ha nagy leszek?” pályaorientációs rajzpályázat

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz kapcsolódóan pályaorientációs rajzpályázatot hirdet.

A pályázat témája: „Mi leszek, ha nagy leszek?”

A pályázat három korcsoportban hirdetjük meg:

1. óvodások számára,
2. általános iskolák alsó tagozatosai számára,
3. általános iskolák felső tagozatosai számára.

A KET4CP (Key-Enabling Technologies for Clean Production, www.ket4sme.eu) projektben a Bay Zoltán Kutatóközpont egy nemzetközi kutatóintézeti hálózat tagjaként micro-grant felhívást hirdet meg, amely keretében legfeljebb 50.000 euró összegű támogatásra kkv-k pályázhatnak, és a támogatást a tiszta gyártási technológiák fejlesztésére fordíthatják kutatóintézetekkel együttműködésben. A pályázatok legközelebbi beadási határideje 2019. július 31. Pályázati felhívás

Ipar 4.0

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium 2019. évben is meghirdeti az Ipar 4.0 támogatási programot, amely 1,5 milliárd forint forrással járul hozzá az innovatív újraiparosításhoz. Elsősorban az innovációs tevékenységeket és azok eredményeinek ipari alkalmazását helyezve előtérbe. A program az új technológiák mellett új üzleti modellek kialakítását, bevezetését, a nagy hozzáadott értéket termelő szolgáltatások megjelenését is segíti.

Dél-Alföldi Innovációs Díj 2019

Van olyan innovatív ötlete, találmánya, terméke, megoldása, amelyre büszke, és szívesen megismertetné hozzáértőkkel, érdeklődőkkel, esetleg befektetőkkel? Ebben az évben is lehetőséget nyújtunk erre egy egyszerű pályázat beadásával, éljen a lehetőséggel! Olvassa el az alábbi tájékoztatót!

Mellékletek:
Download this file (Del-alfoldi_Innovacios_dij_palyazati_kiiras_2019.doc)Kiírás 2019

Rendezvénynaptár

June 2019
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó