A Varsó melletti Nadarzyn-ban, a Ptak Warsaw Expo Center helyszínén 2017. június 6-8 között  kerül megrendezésre  a VI. Közép- és Kelet Európai Workshop és  China Homelife Show Nemzetközi Vásár. Az esemény elsősorban importőröknek, nagykereskedőknek kínál üzleti lehetőséget.

A rendezvény szervezői: Hangcsou és Sanghaj kantonok, Varsói Gazdasági Kamara (WIG), Lengyel Média Egyesület, TTG Central Europe Szerkesztőség.

Érdemes kiemelni, hogy ez az egyetlen ilyen jellegű kezdeményezés Lengyelországban, amely kiterjed Közép- és Kelet Európára, és amelyen kiemelkedő számú, több mint 1500 vállalkozó vesz részt a régió 13 országából (Fehéroroszország, Horvátország, Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia, Moldávia, Oroszország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Magyarország). A rendezvényen várhatóan 7000 lengyel kereskedő lesz jelen.

Kínai részről az eseményen több mint 1300 kereskedelmi partner vesz részt, az alábbi ágazatokból:  textil, ruházati ipar, elektronikus, konyhai és fürdőszobai  háztartási gép, bútor, világítástechnika, lakásfelszerelés. A rendezvényen immár második alkalommal kísérő programként kerül megrendezésre a CHINA MACHINEX kiállítás, melynek kertében a következő ágazatok mutatathatják be termékeiket: műanyag-feldolgozás, élelmiszeripar, csomagoló és építőipari gépek, elektromos szerszámok, energetikai berendezések és felszerelések.

Az esemény margóján Kínával folytatott együttműködési lehetőségekről szóló szemináriumok és előadások kerülnek megrendezésre. A prezentációk, műhelybeszélgetések, panelviták a gazdasági kapcsolatok pénzügyi, jogi és szervezeti kérdéseire, a kínai partnerekkel folytatott kereskedelemre és a társadalmi-kulturális együttműködésre koncentrálnak.

A vásárról bővebb tájékoztatást az alábbi személy nyújthat:

Varsói Gazdasági Kamara (Warszawska Izba Gospodarcza)

Anna Legutko

Tel.: +48-22 297 66 26

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

www.wig.waw.pl

Rendezvénynaptár

August 2020
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó