Másfélszáz vendég fogadta el a megyei iparkamara meghívását a kétévente megrendezendő jótékonysági bálra, melyet szombaton rendeztek Kecskeméten.

Tizedik alkalommal rendezett bált a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szombat este Kecskeméten a Four Points by Sheraton Hotel és Konferencia Központban. A szervezet kétévente rendezi meg a társasági eseményt, melynek a bevételét a megyei kamara a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházért Alapítvány javára ajánlotta fel az idén is.

A több mint 150 résztvevő között jól ismert vállalkozók, közéleti személyiségek a kamara munkatársai és a családtagok, barátok vettek részt. A rendezvény fővédnöke Matolcsy György az MNB elnöke volt. Elfogadta a megyei kamara meghívását dr. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár, Lepsényi István gazdaságszabályozásért felelős államtitkár, Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét polgármestere, akik egyben a rendezvény védnökei voltak. Ott volt a bálon dr. Kovács Ernő megyei kormánymegbízott, dr. Salacz László országgyűlési képviselő, dr. Bicskey Ferenc a Kecskeméti Törvényszék elnöke, dr. Svébis Mihály a megyei kórház főigazgatója, dr. Ailer Piroska a Kecskeméti Főiskola rektora is. A Mercedes-gyárat, az ország ötödik, a megye legnagyobb vállalkozását Ekkehard Phillip, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. pénzügyi és kontrolling részleg igazgatója képviselte.

Az est háziasszonya Dobó Enikő a Kecskeméti Katona József Színház Bács-Kiskun Megyei Príma- díjas színművésze volt. Gaál József a megyei kamara elnöke köszöntötte a vendégsereget, hangsúlyozta, hogy a vállalkozók az ország azon kiváló személyiségei, akik működtetik az gazdaságot, fizetik az adókat, munkát adnak az embereknek, akik nélkül a fejlődés elképzelhetetlen. Kecskemét a megye azon területe, ahol nem csak jó vállalkozni, de a sikeres vállalkozásoknak köszönhetően jó élni is. Köszönetet mondott a hivatalok munkatársainak, akik a gazdasági élet fejlődését rugalmas ügyintézésükkel elősegítik. A vacsora után fellépett a Fricska Táncegyüttes, a zenét a Koktél 4U, az ország egyik legnépszerűbb esküvői- és partyzenekara szolgáltatta.

Éjfél előtt pihentetőül Mikó István, Jászai Mari-díjas színművész szórakoztatta a közönséget. A Kecskeméten is gyakran fellépő színész után tombola húzást következett, a rendezvény hajnalban ért véget.


Az est támogatói

ARANYFOKOZATÚ TÁMOGATÓ:
M+F Autó Kft., Kiskőrös

EZÜSTFOKOZATÚ TÁMOGATÓK:
Zonika Kft., Dusnok
VT Veres Kft.,Kecskemét

TÁMOGATÓJEGY vásárlásával segítették a jótékony cél megvalósulását:
Agrimonia 2001 Bt., Tiszaalpár
Akusztika Mérnöki Iroda Kft., Baja
BI-KA Logisztika Kft., Szolnok
Csatos és Társa Kft., Kecskemét
Franciska Termény Input Kft., Kecskemét
Hu-Mago Kft., Lajosmizse
Kalfém Kft., Kerekegyháza
Molnár Fatelep, Kecskemét
NGM Motorfelújító Kft., Kecskemét
Pintye László, Kecskemét
Red Steed Studios Kft., Kecskemét
Szimikron Kft., Kecskemét
Tiszta Hungária Kft., Kecskemét
Ver-Bau Kft., Kecskemét

Forrás: baon.hu

További sajtómegjelenések:
http://www.kecskemeti-hirhatar.hu/hirek/kecskemet-vallalkozoi-uzletemberei-baloztak-a-sheratonban

http://hiros.hu/penzvilag/penz/vallalkozok-balja

 


Rendezvénynaptár

August 2020
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó