Kiemelt érdeklődés mellett zajlott le a tizedik, nagysikerű Nőnek lenni jó! konferencia. Az Álomjövő Pénzügyi Tanácsadó Iroda és a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésben megtartott programon mintegy 170-en voltak jelen.

Lesznek változások, de úgy lesz a legjobb, ahogy lesz. Ezt a tényt nehéz elfogadni, hiszen a kiszámíthatóság mindenki számára a legfontosabb….. lenne. Le kell tudnunk küzdeni az aggodalmat, és várakozással, mi több, bizalommal kell tekintenünk a jövőbe! Ezt a lelki folyamatot erősítette a tizedik Nőnek lenni jó! konferencia vendégeiben valamennyi előadó. Az évente kétszer megrendezett inspiráló találkozón zömében kecskeméti hölgyek, javarész vállalkozó nők, cégvezetők vesznek részt. Személyes és üzleti kapcsolatokat építenek, amelyek gyümölcsözőek minden tekintetben. Oldott hangulatban fajsúlyos témák is helyet kapnak. Ezúttal szó volt az egészségügy, a szakmák, a kecskeméti nők, az emberi kapcsolatok, a női együttműködés és a divat jövőjéről.
Csatos Erika, az Álomjövő Pénzügyi Tanácsadó Iroda tulajdonosa, a konferencia megálmodója elmondta: a program kiemelt célja többek között az volt, hogy tudatosuljon: a jövő a saját kezünkben van!
Utasi Melinda, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági igazgatója köszöntőjében kiemelte: ebben az évszázadban minden területen azokra a készségekre: empátiára, gondoskodásra, érzékenységre, hálózatos gondolkodásra, együtt munkálkodásra van szükség, amely a nők sajátja.
Minden kor megköveteli és megteremti magának az aktuális szakképesítéseket. Amelyik szakma ma népszerű, holnap már avitt lesz. Ami tegnap volt, holnap már ismeretlen. A kamara szakképzési igazgatója, Ördög Dóra vetítéssel illusztrált, hangulatos előadásában vázolta a szakmák jövőjét. Csak néhány azon „mesterségek” közül, melyek már nem is annyira a távoli jövőt jelenítik meg: megújuló energia szakértő, okos város menedzser, memóriabővítő sebész, boldogság menedzser.
A konferencia a hagyományoknak megfelelően a jótékonyságról is szólt. Az elmúlt öt év alatt összesen 5,5 millió forinttal segítettek a résztvevők szervezeteket, rászorulókat. Ezen az alkalmon a Nőnek lenni jó! közösségének köszönhetően 900 ezer forint adomány gyűlt össze a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítvány számára, 300 ezer forint az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítványnak, 200 ezer forint pedig az M. Bodon Alapfokú Művészeti Iskola javára. A kecskeméti faültetési mozgalomhoz is csatlakoznak a szervezők. 150 ezer forint értékben vásárolnak és ültetnek majd fákat november 9-én a Boldogasszony téren.

Rendezvénynaptár

January 2021
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó