A járványhelyzet ellenére is rekordot döntött az Európai Hulladékcsökkentési Hétre jelentkezettek száma

A tavalyi évhez képest több mint kétszer annyi jelentkezés érkezett az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára által koordinált hulladékcsökkentési programra. A magánszemélyek, társadalmi szervezetek, iskolák, óvodák, állami vállalatok és magánvállalatok a saját maguk által megjelölt ötlettel jelentkezhettek az Európai Hulladékcsökkentési Hét hazai programsorozatára.

A kreatív ipar és a divatipar képviselői is gondolják át, hogyan tudnak hozzájárulni az Európai Hulladékcsökkentési Hét magyarországi programjaihoz, amelyek száma már meghaladja a 300-at! Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára, Boros Anita közölte, az Európai Hulladékcsökkentési Hét lényege, hogy Európában egyszerre mozduljanak meg a tagállamok, azokon belül az állampolgárok, a civil szervezetek, az oktatási intézmények, a közigazgatási szervek és a vállalkozások a hulladékcsökkentés érdekében.

Átadták a Dél-alföldi Innovációs Díjat

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. és Sápi András kapták az idei Dél-alföldi Innovációs Díjat, a Szegedi Akadémiai Bizottság a régió három kereskedelmi és iparkamarájával közösen alapított elismerését november 4-én adták át a Tisza-parti városban.

A kereskedelmi és vendéglátóipari vállalkozások is csatlakozzanak az Európai Hulladékcsökkentési Héthez!

A kereskedelemben, a vendéglátóiparban és a turizmusban tevékenykedő vállalkozásokat és a munkavállalókat is arra buzdítják, hogy minél többen csatlakozzanak az Európai Hulladékcsökkentési Hét magyarországi programsorozatához!

Szakképzési Díj - a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara felhívása

Tisztelt Vállalkozásvezető Asszony / Úr!

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) felhívással fordul a vállalatokhoz, közintézményekhez, civil és társadalmi szervezetekhez, valamint magánszemélyekhez, hogy vegyenek részt a 2021-es Szakképzési Díjra kiírt pályázaton. A díj legfőbb célja, hogy emelje a gyakorlatorientált szakképzés társadalmi megbecsülését Magyarországon, hogy ösztönözze a magyarországi szakképzési rendszer fejlesztését. Egy jól működő, gyakorlatorientált szakképzési rendszer a fiatalok számára lehetővé teszi a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását, ami megalapozza a sikeres szakmai pályafutását.

Rendezvénynaptár

November 2020
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

Adószakmai nap - online rendezvény
2020.11.30
13:00 - 16:30

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó