Élelmiszergazdasági Kollégium Workshop sorozat

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Élelmiszergazdasági Kollégiuma 2021. őszén Workshop sorozatot tervez rendezni, melynek célja, hogy előadóikon keresztül mutatnák meg a szektorban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, hogy melyek azok a sajátosságok, amelyek alkalmassá tehetik őket arra, hogy nagy kiskereskedelmi láncok beszállítójává válhassanak.

Tervezett előadók:

  • Krzyzewsky Nóra, Bonafarm Zrt., minőségirányítási igazgató
  • Sóskuti György, Bonafarm Zrt., csoport kereskedelmi igazgató, továbbá egy kiskereskedelmi lánc beszerző (az érdeklődők termékpalettájától függően)
  • Vulcz László, OTP Hungaro-Projekt Kft, ügyvezető a támogatási lehetőségekről

ITM és FVSZ Roadshow - Újraindítjuk a gazdaságot - megújult a felnőttképzési rendszer - Kecskemét, 2021.09.22

A gazdaságban és a munkaerőpiacon gyorsuló ütemben zajló technológiai változások (az ún. Ipar 4.0 és a digitalizáció) ráirányították a figyelmet a munkaerőpiac igényeit gyorsan lekövetni képes képzési rendszer iránti gazdasági igényre. Ezt felismerve 2019-ben döntött a Kormány – a szakképzési rendszer mellett – a felnőttképzési rendszer több lépcsőben történő megújításáról.

Az új felnőttképzési rendszer indulásának, valamint a gazdaság újraindításának céljából 2021. szeptember 1-jén elindult a vállalati (munkahelyi) képzések támogatására irányuló, 70 milliárd forintos keretösszegű támogatási program (A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül) első szakasza.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár úr Roadshowjának kecskeméti állomásán megrendezett eseményére, ahol államtitkár úr, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakértői, valamint a Felnőttképzők Szövetségének szakértői tájékoztatást nyújtanak a felnőttképzési rendszer megújításának stratégiai céljairól, valamint az új támogatási program részleteiről.

Színezd újra! - 12. "Nőnek lenni jó!" konferencia

Az Álomjövő Tanácsadó Iroda csapata: Csatos Erika és Csatos János mélyen hisz abban, hogy a sikeres vállalkozásoknak kötelességük visszaadni a közösségüknek. Ebben a szellemben indították el 2014. márciusában a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával a "Nőnek lenni jó!" konferenciájukat. A 2021. szeptember 2-án megrendezett 12. konferencia immár országos hírű rendezvénnyé nőtte ki magát a női vállalkozók, cégtulajdonosok, közép- és felső vezetők körében.

2021. szeptember 2-án ismét megrendezik Kecskeméten a Nőnek lenni jó! konferenciát. A rendezvény bevételéből ezúttal a hátrányos helyzetű gyermekek beiskolázását támogatják.

noneklennijo2021 kicsi

REGISZTRÁCIÓ

2021-ben a NAPRAFORGÓ lett Magyarország Tortája

Fodor Sándor budapesti cukrász kreációja, a „NAPRAFORGÓ” fantázianevű torta viselheti idén a Magyarország Tortája címet.
A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt és az „Egy a Természettel” versenyt is Füredi Krisztián cukrászmester nyerte a „Beszterce rózsája”, illetve a „Nimród” fantázianevű alkotásokkal.

Friss hír: Megjelent a nyertes tortákat 2021. augusztus 20-tól árusító cukrászdák listája.

Rendezvénynaptár

October 2021
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó