Brexit Kárenyhítő támogatás - társadalmi egyeztetés

A tavaly ősszel első körben meghirdetett Brexit Kárenyhítő Támogatás újra indul az idén és elérhető társadalmi egyeztetésre itt: LINK.

Olyan magyar KKV-k és nagyvállalatok vehetik igénybe, amelyek korábban már exportáltak a UK-be, de a Brexit hatására kimutathatóan veszteséget szenvedtek el a korábbi üzleti volumenhez képest.

A pályázat maga január 17-én nyílik majd meg 12 milliárd forintos keretösszeggel és 30 napon át lesz nyitva. A támogatás mértéke a bizonyított kár összege lehet, de maximum 2 milliárd forint. A támogatási intenzitás mikro- és kisvállalkozások esetén 70%, közepes vállalatok esetén 60%, nagyvállalatok esetén pedig 50%.

A Széchenyi Terv Plusz keretében 2022. január 19-től beadható „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című (GINOP Plusz-1.2.3-21 kódszámú) felhívás.
A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 100 milliárd forint. A felhívás keretében a legalább 3 főt foglalkoztató, nem KATA-s, nem budapesti mikro-, kis-, és középvállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet 10-200 MFt visszatérítendő támogatásra, amely meghatározott feltételek esetén részben vissza nem térítendővé válhat. Támogatható tevékenységek: technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése, infrastrukturális és ingatlan beruházás, tanácsadási szolgáltatások, képzési szolgáltatások, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák, információs technológia-fejlesztés. További információk

Brexit Alkalmazkodási Tartalék

Megjelent az Európai Unió Brexit miatti hátrányok ellensúlyozására Brexit Alkalmazkodási Tartalékból a magyar vállalkozások részére nyújtott támogatások igénylésének és a források felhasználásának részletes szabályairól szóló 733/2021. (XII. 20.) kormányrendelet, valamint a módosított felhívás.

PLANET Z - Környezetvédelmi ötletpályázat fiataloknak

A Zöld Követ Egyesület ötletpályázattal induló ösztöndíjprogramot hirdet 18 és 25 év közötti fiatalok részére innovatív környezetvédelem témakörben bármely olyan ötletre, ami új kezdeményezés, és amelynek elterjedésével együtt védhetjük meg a bolygónkat.

Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) programhoz kapcsolódóan megjelent felhívások

A Széchenyi Terv Plusz keretében, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) programhoz kapcsolódóan megjelentek az alábbi felhívások:

Rendezvénynaptár

January 2022
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó