Kiváló Bácskai Termék díj felhívás 2022

Tisztelt Vállalkozásvezető Asszony / Úr!

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Bajai Képviselete immár tizedik alkalommal rendezi meg a Bácskai Napot Baján, a Turisztikai Központban, 2022. szeptember 3-án 9.30 és 14.00 óra között.

A rendezvényen vehetik át a Kiváló Bácskai Termékdíj Tanúsítványokat az arra érdemes vállalkozások. A pályázat kiírását és nevezési lapját a mellékletben találják.

A nevezési lappal együtt kérjük a termékmintákat is eljuttatni az iparkamara bajai képviseletére, legkésőbb 2022. augusztus 15-én 10.00 óráig!

Egyebekben a pályázat beadása díjmentes.

Idén is díjazzák a felelős munkáltatókat

Immár hetedik alkalommal hirdette meg az OFA Nonprofit Kft. "Az Év Felelős Foglalkoztatója" elnevezésű díját, melyre szeptember 30-ig nyújthatják be a cégek a pályázatukat – jelentette be Kutnyánszky Zsolt. A Technológiai és Ipari Minisztérium iparért és munkaerőpiacért felelős államtitkára hozzátette, a rekordokat döntő hazai foglalkoztatási adatok is azt mutatják, hogy a vállalkozások érdekét is szolgálja, ha munkavállalóikat legfontosabb értékükként kezelik.

Hálózati integrált energiatárolási beruházások

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét a Technológiai és Ipari Minisztérium által meghirdetett pályázatra az integrált energiatárolási beruházások megvalósításához. A 33 milliárd forint keretösszegű pályázat vissza nem térítendő támogatást nyújt a kormány és az energiahatékonyság javítását célzó Modernizációs Alap közös finanszírozásában.

"A MUNKA VILÁGA" XIII. - Fotópályázat 2022
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara FOTÓPÁLYÁZATOT hirdet „A MUNKA VILÁGA” XIII. címmel.
 
A fotópályázat célja az országban tevékenykedő kereskedők, ipari vállalkozások, szolgáltatók, kézművesek tevékenységének, termékeinek művészi módon való megjelenítése.
Ez magába foglalja a cégek mindennapi életének, az ott zajló munkafolyamatoknak a bemutatását. Célunk ráirányítani a figyelmet a vállalkozások értékteremtő, munkaadói tevékenységére.
 
Beadási határidő: 2022. szeptember 5.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS | Design Management Díj 2022

A Magyar Formatervezési Tanács aktuális Design Management Díj pályázatának felhívása

A Díjra jelölhetők a kiváló designmenedzsment gyakorlatot folytató vállalkozások, intézmények a csatolt jelölőlap kitöltésével, augusztus 1-jei határidővel.

Rendezvénynaptár

August 2022
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó