Jelentkezés a 2023. évi „Szakképzési Díj” pályázatra

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén jubileumi, tizedik alkalommal hirdeti meg a „Szakképzési Díj” pályázatot. A Díj legfőbb célja, hogy emelje a gyakorlatorientált szakképzés színvonalát és társadalmi megbecsülését Magyarországon.

A 2023. évi versenyt november 10-én indítottuk útjára. A pályázaton ismét várjuk a magyarországi szakképzésben aktívan közreműködő szervezetek - vállalatok, iskolák, kamarák, civil szervezetek, vagy akár magánszemélyek - jelentkezését, függetlenül attól, hogy tagjai-e a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarának.

 

A pályázat révén a pályázók a DUIHK révén egy szélesebb nyilvánosság előtt is ismertethetik projektjüket, még akkor is, ha esetleg nem kerülnek a nyertesek közé. Ezáltal megoldásaik, tapasztalataik hozzáférhetővé válnak más szereplők számára is, ezzel hozzájárulva az egész hazai szakképzési rendszer további erősítéséhez.
A Díjjal és a pályázattal kapcsolatos tudnivalókat megtalálja a szakkepzesidij.hu honlapon. Ott letölthetik a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat is, valamint megtekinthetik a korábbi pályázatok eredményeit.

Bízunk benne, hogy a Díj hozzájárul a hazai szakképzés további fejlődéséhez, s egyúttal mind a fiatalok szakmai pályafutásának megalapozásához, mind a hazai gazdaság fenntartható versenyképességének erősítéséhez.
A díjjal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információkkal Borsos Bálint, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara tagsági szolgáltatásokért felelős munkatársa szívesen áll rendelkezésükre (telefon: 06 1 345 7630, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Forrás: szakkepzesidij.hu

 


Rendezvénynaptár

April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2