A szakértői beszámolók és rögzített feljegyzések alapján a projekt zárásaként elkészült a szakmai összefoglaló  "Az olasz gasztronómia legújabb anyagai, eszközei, technológiai eredményeinek vizsgálata Bács-Kiskun megyei gazdálkodó szervezetek és iskolarendszerű képzést folytató intézmények gyakorlati oktatói részére cukrász és szakács szakmában (11/0029-L/3023) projektre.


Szakmai véleményüket, kérdéseiket Ördög Dóra kapcsolattartó várja a 76/501-501-es telefonszámon, illetve az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

Olvasásra megtekinthető csatolt anyagként:


Rendezvénynaptár

July 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó