Ideje az optimista tervezésnek vállalkozói szemszögből is!

Az elmúlt évek nehéz eseményei meghatározó változásokat idézetek elő a gazdaság működésében, de a kihívások egyben lehetőségeket is rejtenek. Azt tapasztaljuk, hogy a gazdaság új irányzatai olyan vállalkozói kört követelnek, amely ellenálló, rugalmas, nyitott az újdonságokra, és alkalmazkodik a változó kihívásokhoz. A kamarai rendszer, mint hazánk legnagyobb, országos hálózattal rendelkező gazdasági érdekképviselete, Vállalkozásfejlesztési Projektje keretében e vállalkozói kör beazonosításához, fejlesztéséhez és megerősödéséhez kíván hozzájárulni.

A gyengébb gazdasági- és adóerejű területeken működő vállalkozások felzárkóztatását célzó programban az ország egész területén megvalósul többek között térségfejlesztési koordináció és vállalkozás mentorálás, üzleti közösségek működtetése, térítésmentes szakmai események és tréningek szervezése, e-learning anyagok kidolgozása, vállalkozói igényfelmérés, üzleti kapcsolatok közvetítése itthon és külföldön egyaránt.

2024-ben kiemelet témák: innováció, mesterséges intelligencia, ESG, energetika, pénzügyi tudatosság, beszállítóvá válás, vállalkozóvá válás támogatása.

Tájékozódjon az Ön vállalkozása számára leghasznosabb ajánlatunkról honlapunkon!

 

A Vállalkozásfejlesztési Projekt a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg. Támogatói Okirat: VF/44/5/2023

Térítésmentes tanácsadás igénybevétele

Kamaránk egy támogatott projekt keretében a vármegye vállalkozásai számára szakértői, tanácsadói támogatást tud nyújtani az alábbi szakterületeken.

A tanácsadók díjának finanszírozása a Kamaránk és a Magyar Kereskedelmi Iparkamara között fennálló VF/44/5/2023_BKMKIK támogatási szerződés alapján történik, így a vállalkozások számára néhány órás, alapszintű tanácsadás díjmentesen vehető igénybe.

Bács-Kiskun vármegye gazdasági helyzete – az MKIK GVI elemzése

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézete (MKIK GVI) friss kutatása Bács-Kiskun vármegye és a vármegye járásainak gazdasági helyzetét térképezi fel a gazdasági környezetre vonatkozó legfontosabb statisztikai adatok és egy, a vármegyei vállalkozások körében végzett kérdőíves felmérés segítségével.

Fókuszban a gazdaságfejlesztés

A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (BKMKIK) a kalocsai városházán rendezett gazdaságfejlesztési fórumot a járás vállalkozásvezetői részére, a kamarai Vállalkozásfejlesztési Projekt keretében.

Sikeres volt a képzés

A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Kalocsán április 19-én, május 17-én, végül június 7-én 3×8 órás időtartamban, díjmentesen megtartott Fenntarthatósági szakemberképzés programja változatlan létszám mellett, a tanúsítványok kiadásával zárult.

Rendezvénynaptár

July 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2