Üzleti partnerkeresés kábelkonfekcionálás, elektronika területen - PEMAC Kft., Tolna megye

Tőkeerős, komoly technológiai és humánerőforrással, gyártási kapacitással rendelkező, tolna vármegyei cég (kábelkonfekcionálás, elektronika) keres üzleti partnert/partnereket.

A rövid bemutatkozó anyagukat tevékenység és géppark ismertetővel, referenciákkal, beszállítói ismertetővel csatoltan olvashatják.

Eladó ipari ingatlan a kalocsai repülőtér közvetlen szomszédságában

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Bázis IngatlanCentrum ajánlatát!

Bács-Kiskun vármegye, Foktő község közigazgatási területén nagyon jó elhelyezkedési adottságokkal eladó ez a 936 m2-es, három szintes épület. Az ingatlan egy 1586 m2-es telken, ipari területen helyezkedik el a repülőtér közelében, az épülő Kalocsa-Paks Duna-hídhoz vezető úttól kb. 1 km távolságra, a hídtól 6,3 km-re. Ipari vasútvonal a közelben található.

Üzleti partnerkeresés - KT Dinamic Nonprofit Kft.

Szekszárdi székhelyű, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató munkáltató keres hosszú távra üzleti partnert.

Szeretnék felajánlani a szereldei I és II.-es mintegy 20-25 fő munkavállaló kapacitásukat, mivel a munkamegrendeléseink drasztikusan visszaestek. Munkavállalóik, gyakorlottak, ügyesek, az új munkafolyamatok betanulására nyitottak.

Boutique Hotel Gaia – üzleti ajánlat

Szeret az országon belül érdekes és értéket tükröző exkluzív helyeket felfedezni? Értékeli az igényességet és fogékony a szépre? Szeretne kizökkenni a hétköznapokból?  Hozza rendezvényét a "Hírös városba" vagy szervezzen Kecskemétre több napos incentive utat kollégái részére. Mindegy, hogy mit választ, a megvalósításban számíthat ránk. Kecskemét maga, mint helyszín már az elhelyezkedése szempontjából is optimális választás lehet, de nem csak ezért érdemes az aranyhomokra utazni! A belváros egy igazi ékszerdoboz a megannyi szecessziós épületével. A mi történetünk is valahol itt kapcsolódik be a város történetébe, amikor szállodánkat megálmodta a tulajdonos család. Kecskemét új négycsillagos butik szállodája vagyunk, 2023. február első hetében nyitottuk meg kapuinkat. Hotelünk minden igényt kielégítő, harminc egyedileg megtervezett és kivitelezett nagyúri eleganciát sugárzó exkluzív szobával rendelkezik.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Az infekciókontroll jelentősége a Benedent Fogászatban

benedent logo

A fogászati ellátással összefüggő fertőzések kiküszöbölésére rendelőnk az egészségügy alapvetően megkövetelt módszereivel, például a fertőtlenítéssel, sterilizálással és védőeszköz használattal eddig eredményesen szállt szembe a lehetséges fertőzések és kórokozók terjedésével szemben.

Rendezvénynaptár

September 2023
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2