Az informatikai fejlesztésre március 16-áig lehet pályázni

Tisztelt Cégvezető!

A Ginop3.2.2 informatikai pályázat
2020. március 16-án végleg bezárul. Ha esetleg nagyobb informatikai fejlesztésben, digitalizációban gondolkozik, akkor ebben a pályázatban 40%-s vissza nem térítendő forrást tud szerezni.

Örömmel tájékoztatom, hogy már közel 1800 olyan pályázat került benyújtásra a GINOP-3.2.2 informatikai pályázatra, mely a Modern Vállalkozások Programja által biztosított Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítésnek köszönhetőn 40%-os támogatást eredményezett a vállalkozások számára. A nyertes cégek átlagosan 10 M Ft körüli összegre nyújtottak be pályázatot, és vannak olyan vállalkozások, melyek a pályázat adta maximális pályázati összeget nyerték el.

Mindenki számára elérhető a nyertes pályázatok listája, mely segítséget nyújt az Ön számára is abban, hogy tájékozódjon arról milyen iparágakban és milyen célokra terveznek fejlesztéseket az Ön lehetséges partnerei, versenytársai. Miért ne pályázhatna Ön is a cége hatékonyságát növelő technológiai fejlesztésekre?

A nyertes pályázatok itt érhetőek el: https://www.palyazat.gov.hu/tamogatott_projektkereso?forras=1420&op_type=op_nev&op_nev=1382&eupik_nev=121400

A Modern Vállalkozások Programja oldaláról úgy látjuk, hogy a maximálisan 24 hónap alatt megvalósuló projektek többségében a cégek a munkafolyamataik támogatása, a gyors és hatékony vezetői döntések előkészítése érdekében döntöttek a fejlesztés mellett. A célterületek közzé bekerült még néhány kiegészítés, melyek az előremutató és kötelező megoldásokat hordoznak, pl. precíz ügyfélnyilvántartás, időpontfoglaló rendszer, Automata Call center, RFID, mobil applikáció, Új honlap, Webshop készítés, logisztikai speciális lehetőségek, gyártáshoz kapcsolódó célszoftverek, online értékesítés, geoinformációs rendszerek, valamint a vállalkozásokat foglalkoztató adatvédelem a GDPR is.

Ha érdekli Önt, hogy pályázhat-e, hogy mire, hogy érdemes-e, hogy mekkora maximális összegre tudnak pályázni, akkor kérem keresse, tanácsadónkat!
A találkozás alkalmával részletesen be tudja mutatni a pályázatot, és igény esetén a felmerülő informatikai problémákra célzott megoldás csomagot javasol.

Az informatikai pályázattal kapcsolatban, és az alábbi a témakörökben - digitalizációs audit, -online marketing tanácsadás - továbbra is díjmentesen és függetlenként elérhető a Modern Vállalkozások Programja, amelyet Bács-Kiskun megyében Ballai Máté Info Kommunikációs Technológiák tanácsadó képvisel.

IKT tanácsadónk bármilyen felmerülő kérdés esetén elérhető, keresse bizalommal.

Elérhetősége

Ballai Máté
Tel.: 06205822464
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bács-Kiskun megye IKT tanácsadója
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Modern Vállalkozások Programja

ballaimate kicsi

https://www.facebook.com/digitalisbacskiskun


Rendezvénynaptár

July 2022
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó