A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2023. májusában egy többállomásos országos rendezvénysorozatot szervez, amely során bemutatja a vállalatokat érintő aktuális kiberbiztonsági fenyegetéseket, valamint a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről szóló új törvényt, amely meghatározza az érintett ágazatokat és vállalkozástípusokat, valamint azokat a követelményeket, amelyeket az érintett vállalatok elektronikus információs rendszerei esetében teljesíteni kell. A sorozat kecskeméti rendezvényére május 17-én került sor. A megjelent cégvezetőket és a vállalati képviselőket Slonszki Attila, a kamara kereskedelmi alelnöke köszöntötte.


Dr. Bencsik Balázs, az SZTFH Kiberbiztonsági Tanúsítási Igazgatóságának vezetője, valamint Király Anna, az SZTFH kiberbiztonsági szakértője tartott előadást a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága, valamint a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében, a kamara székházában.

Az SZTFH kiberbiztonsági és kommunikációs szakértője, Bor Olivér által moderált esemény kitért a vállalatokat érintő, a törvényben foglalt jövőbeni kötelezettségekre és előírásokra. A nevezett jogszabály – a vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében – az SZTFH kezdeményezésére készült el, és számos kiemelt ágazatban szolgálja a közép- és nagyvállalatok kiberbiztonsági szintjének növelését.


 

 


Rendezvénynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2