A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Kormány közötti további együttműködés a vállalkozások fejlődésének záloga - fogalmazott Dr. Parragh László a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara május 17-i küldöttgyűlését bevezető előadásában. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke kifejtette: a közös munka kulcs-területei a KKV Stratégia, a Vállalkozói Innovációs Tanács, a K+F+I együttműködések, a vállalati digitalizáció, a szakképzés szerepének erősítése, a Széchenyi Kártya, valamint a vállalati pénzügyi és menedzsment kultúra erősítése. Ezekre koncentrálva sikeresen fokozhatjuk a versenyképességet.

Az MKIK elnöke leszögezte: "Mihamarabb meg kell fogalmaznunk az előttünk álló és a további sikereket biztosító utat, amelynek bejárása teljes körű elkötelezettséget igényel valamennyi piaci és állami résztvevőtől. Ebben a munkában továbbra is erős katalizátor-szerepet fog betölteni a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a területi kamarák."

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlését ünnepélyes percek zárták. Bács megye büszkeségeit, vagyis az SZKTV-s dobogós diákokat és felkészítő tanáraikat köszöntötte dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a küldöttgyűlés nyilvánossága előtt.

Mint ismert, az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatások területén 8 szakmát képviselő 15 Bács-Kiskun megyei diák közül 14-en a XV. Szakma Sztár Fesztiválon fergeteges sikert értek el. Budapesten, a Hungexpo területén megrendezett országos döntőn, április 25-e és 27-e között összesen 86 szakmában több mint 200 tanuló versenyzett. Az eredményeket tekintve a megyék rangsorában, országos összesítésben Bács-Kiskun megye a harmadik helyen végzett.

 

További információk:
hírös.hu
Kecskeméti Televízió - Hírös Hírek
keol.huRendezvénynaptár

Március 2023
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2