Ki ne szeretné az üzleti látókörét, a tudását szélesíteni, a kapcsolati hálót bővíteni? Erre a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a leendő fiatal vállalkozóknak is kínál lehetőséget a Kamarai Business JR Kávéház keretein belül, és a Kamara a vállalkozásokért egyetemi kurzussal, amely tavaly született meg a kamara vezetése és a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara oktatóinak együttműködéséből.  

A Kamarai Business JR Kávéház november 4-i programja egy fiatal, friss vállalkozói csapatot mutatott be Fiatalból vállalkozó címmel. Borbély Bence közgazdász és Buday Bence mérnök beszélt az indulásról és arról, hogy miként jutottak el a Full Funnel Marketing megalapításáig.

Nem elég egy jó ötlet, az elhivatottság és a tudás. Felbecsülhetetlen értékű az a segítség, amit egy vállalkozás indításánál adni tud a kamara – fogalmazott köszöntőjében Gaál József elnök.

A vállalkozásoknak teljes körű marketing szolgáltatást nyújtó fiatal cégalapítókat Ördög Dóra, a kamara szakképzési igazgatója vezette fel.

Az egyetemisták előtt nyilvánvalóvá vált, hogy már most érdemes gyakorlati tudást is szerezni, mert a diploma megszerzése után igazán erre lehet építeni. Borbély Bence útravalói között kiemelte azt is, hogy el kell hagyni a komfortzónát, külföldön is gyűjteni kell a tapasztalatokat.

Kételyek, célok, lehetőség, felelősség, rugalmasság – ezek köré a vezérszavak köré építette bemutatkozóját Buday Bence. Meglátása szerint nyitott szemmel kell járni, és tudni kell élni a jó lehetőségekkel. Erre példaként a Kamarai Business JR Kávéházat említette.


További információk:
hírös.hu
Kecskeméti Televízió - Hírös Hírek
Kecskeméti Televízió - Gazdasági Ablak
keol.hu
Rendezvénynaptár

Október 2022
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó