Történelmi ez a mai nap, sikerült megvalósítani egy álmot, ugyanis egy gyönyörű értéket mentettünk meg.

Így köszöntötte Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a kalocsai székházavatón megjelent vendégeket.
A város szívében, az egyik legszebb, egykori nagypolgári ház a Búzapiac tér 10. szám alatt mostantól a kamara kalocsai képviseleteként szolgálja a köztestület közjogi feladatainak ellátását.

Ez a beruházás abba az értékteremtő munkába illeszkedik, ami a kamara tevékenységét jellemzi. Gaál József buzdította a vállalkozások vezetőit, hogy használják az új székházat, és keressék meg azokat a lehetőségeket, amelyeket a kamara képes számukra segítségként nyújtani. Köszöntő beszédében az elnök elismerését fejezte ki mindenkinek, akinek része volt abban, hogy ez a lepusztulóban lévő épület ilyen széppé varázsolódott, és a remények szerint egy igazi pezsgő vállalkozói életet generál Kalocsán.

Az ünnepség alkalmat adott arra, hogy ökumenikus áldásban részesüljön a patinás épület és mindenki, aki használni fogja azt. A szolgálatot Gera Csontos Hajnalka, a Kalocsai Református Egyházközség lelkésze, valamint dr. Mészáros István címzetes prépost, a Szent István király templom igazgatója végezte.

Az ünnepségre és az avatásra a díszes kapu előtt került sor. A nemzeti színű szalagot Font Sándor országgyűlési képviselő, Gaál József kamarai elnök, Sziráki Szilárd, a kamara ipari alelnöke és dr. Bálint József, Kalocsa város polgármestere vágta el.

Rendezvénynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2