KarrierM állásportál

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. közhasznú szervezet, célja a foglalkoztatás és munkahelymegőrzés elősegítése, innovatív foglalkoztatási formák támogatása, a foglalkoztatást, a munkaerő-piaci integrációt szolgáló programok, projektek végrehajtása.

Társaságuk a GINOP-5.3.6-17 „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” című projekt keretében átadta Magyarország új állásportálját. A KarrierM állásportál nemcsak innovatív és ingyenes, de teljeskörű HR szolgáltatási csomagot is biztosít a kis- és közepes vállalkozások részére.

Szolgáltatásaik között elérhető: szakmai támogatás az álláshelyek meghirdetésében, az alkalmas jelöltek előszűrése és megszólítása, a teljes toborzás-kiválasztási folyamat (komplex HR szolgáltatás) segítése munkatársaik közreműködésével.
Ügyfélszolgálatot és (régiós szinten működő) szakmai támogató hálózatot egyaránt biztosítanak mind az álláskeresők, mind a munkáltatók részére, többek között azzal a céllal, hogy az érdemi HR erőforrásokkal nem rendelkező KKV-k megfelelő hatékonysággal tudják majd használni az online szolgáltatásokat.

Ezen felül, az OFA Nonprofit Kft. felelős foglalkoztatással kapcsolatos projektjéhez kapcsolódva a KarrierM portálon is elérhető lesz egy dedikált felület, név szerint Felelős Foglalkoztatói Unió, amely közösséghez csatlakozva a felelős foglalkoztatóvá válás folyamatát elősegítő szolgáltatásaik közül választhatnak a szervezetek.

Mindez közvetlenül hozzájárul a magyarországi üres álláshelyek mielőbbi betöltéséhez.

A KarrierM állásportál elérési útja: www.karrierm.hu

 

Felelős Foglalkoztatatás és minősítési rendszer

Feltételezhető, hogy azok a szervezetek, amelyekre nem jellemző a felelős foglalkoztatói magatartás, lemaradnak versenytársaik mögött. A felelős foglalkoztatás és annak minősítési rendszere hozzásegíti a szervezeteket a munkaerőpiaci alkalmazkodó- és versenyképességük növeléséhez, a fenntartható fejlődéshez való hozzájárulásban és a társadalmilag is felelős munkáltatói magatartás megvalósításában.

A Felelős Foglalkoztatói minősítés visszajelzést, útmutatást és irányvonalat ad a felelős foglalkoztató elveinek szervezeti integrációjához. Legfontosabb célja, hogy egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozza, minősítse a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját.

A felelős foglalkoztatói jó gyakorlatok és a minősítés megszerzése különböző, realizálható előnyökkel járhat. Többek között a minősített szervezet számára elérhető lesz az alprojekt további szolgáltatása, a Felelős Foglalkoztatói Uniós tagság lehetősége, ami egy tanulásra, tapasztalatcserére, együttműködések kialakítására létrehozott online munkáltatói közösség (e-learning, chat funkció, fórum beszélgetések).

A minősítésen megfelelt szervezetek pályázhatnak „Az Év Minősített Felelős Foglalkoztatója” címért. A pályázat összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, valamint közzéteszi azokat a jó gyakorlatokat, melyek hozzájárulnak e terület fejlődéséhez, kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén.


Pályázatot adhatnak be a következő formában működő gazdasági társaságok:

  • egyéni vállalkozások,
  • betéti társaságok,
  • közkereseti társaságok,
  • korlátolt felelősségű társaságok,
  • részvénytársaságok,
  • nonprofit szervezetek,
  • valamint közigazgatási szervek.


További információ álláskeresők és munkáltatók részére, valamint a Felelős Foglalkoztatásról és minősítési rendszerről a csatolt dokumentumokban található.


Rendezvénynaptár

Augusztus 2021
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

Festők Nemzetközi Konferenciája
2021.08.12
0:00 - 0:00

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó